תכירו חבר חדש.

sargon1

New member
הנה הקשר

ציטוט רמי103 רגע רגע בנות, אחת אחת אטפל בכולכןו רמי 103 ו 22:02 | 21/03/05 איך שיגמר משחק הכדורגל בטלויזיה בינתיים אתן יכולות למצוץ לי בעדינות. אוחח בלי שיניים, איי הכאבת לי יא מיפגרת לכי תכתבי הודעות בפורומים מפגרים ואת השמנה הזו תרחיקו ממני, אה, שכחתי, ברשת כולן שמנות יאללה ביי. עוד לא מובן?

קפת

New member
תרגיע את הסופרלטיבים, רמי'לה

שכן בפעם הבאה שתכביר בהם, אני מוחקת. השלב שבא אחריו, אם האקט לא מובן דיו, זה חסימה. איילה*, אני מתנסת, לדעתך? כי לדעתי אני מותק. *אני מחזירה לך את היוד שהחזרת לי. המחזיר מחוזר פטור.

רמי 103

New member
הבנתי. - להתנפץ על סלעייך

זה להימחק או להחסם את יודעת שזו דרכם של מנהלים פחדנים תתמודדי, תסבירי, תאירי את עינינו מה את באה לנו פה באיומים? רצית פורום חי ובועט ויורק ומקיא מה עכשיו את משחקת נסיכה עם שערות באף? תעיזי למחוק מילה אחת שלי ואני היסטוריה

נץ666

New member
כן פחדנית לא פחדנית

מה זה משנה בכלל. רוצה להיות כאן?

רמי 103

New member
לנצנץ 666 - מי שמך לדבר בשם המנהלת?

בכל מקרה אזכך בתשובה רוצה או לא רוצה זו לא השאלה. נשלחתי לפה, במסגרת תפקיד מסויים, עלום וחשאי שעליו לא אוכל לפתח בשלב זה יותר. כפי שאתה ודאי שמת לב, הניק שלי שחור וחזק, ומכאן אתה יכול להבין אני בא "מבפנים" זהו אמרתי די. אם זה מטריד אותך או אתכם, אוסיף שכוונותי וכ2וונות שולחי אינן זדוניות, ומטרתן, בגדול, לסייע לפורום זה לפרוח ולהפוך מקום מפגש הולם לאנשי. אתה יכול לראות בי סנונית ראשונה שמבשרת את בוא אביב העמים מקווה שהואלתי לך בתשובתי זו בברכה. יחידה 103 - קשל"פיה.

נץ666

New member
ענק, נפלא ומדליק

כמעט מגלומני-ממש. לקפה לא אזמין אותך, אתה כבר קפה בעצמך בהצלחה במשימת ההתנחלות שלך אתה, אני מבין, לא תומך בהתנתקות כנראה

רמי 103

New member
נצנץ, חדל ברברת ברשת

כמעט מגלומאני זה אוקסימרון, ולקפה לא הייתי יושב איתך, יש לי סטנדרטים. עם כל הרצון הטוב שלי (ויש רצון טוב) יש גבול למה שבנאדם, נאמן למוסד ממנו נשלח ככל שיהיה, מוכן לספוג. זה לא אישי נגדך, ממש לא מציע בצניעות שתזמין לקפה את השעירה ההיא שמנהלת את המקום. תלקק לה קצת והיא לעולםלא תחסום אותך כמו שלא חוסמים שור בדישו וגומר (איזה כפל משמעות, אני גדול או אני ענק?) אשר להתנחלויות ולהנתקות. אני מנוע מלהביע דעה אישית, אך מקבל עלי את את דין המוסד שאני משרת. בגדול - כואב הלב על המסכנים המזוקנים הללו שצריכים להתפנות משם, על נשם וטפם וטפם וטפם (ויש הרבה טף) ראית פעם מתנחל מיילל? זה לא מחזה מרנין. מ צד שני, אני רק ממלא פקודות, (נשמע מוכר?)ולאן שישלחוני אלך.

בחייאת קפת

תחסמי, תמחקי, תרטשי, תבתרי, רק תעשי משהו רבאק. מה זה הדבר הזה? גם בהמי, גם אלים, גם זחוח וגם אהבל. ממש הריבוע הטמא. מה נהיה פה מה? מרכז הליכוד?

א י ל ה

New member
אהא!

זו השתלטות עוינת! היישר מרוזוול שבארה"ב הרחוקה, הם הגיעו לכאן! הכתובת על הקיר, או לפחות בתוך הפוסט! כן, אני יודעת, the truth is out there!

למעלה