תכירו חבר חדש.

רמי 103

New member
תכירו חבר חדש.

תגידו יפה שלום. מי נגד מי ומה הרעיון המרכזי ומי מנהל את המקום הזה ואיפה היית כל חיי מגלומניה אהובתי.

קפת

New member
גם להגיד שלום ועוד יפה?

אתה לא חושב שאתה מגזים? אם התשובה היא שאתה לא חושב, כי זה אפפם לא מצליחלך - התקבלת. תראה, מחמלי, פה כולם נגד כולם, ואני מנהלת את המקום. ביד רמה ובזרוע צלויה. וכאן אין "יפה שלום". זה לא עובד ככה. פה אנחנו מניחים לאנשים להתנפץ אל צוקי הפורום - בדרך כלל אנחנו גם מתעתעים בהם עם שירת סירנות, דיסוננטית, א-קפלה, עם איתורי צ'קלקה בשוליים. מי ששורד - שורד. מי שלא - סימן שמגיע לו. אתה יכול לראות בזה סוג של דרוויניזם. רמי 103, זה נשמע כמו שם של מפקד יחידת מסתערבים מסוקסת במיוחד. יש לך הרבה שערות על החזה? ובגב? ועל התחת? נורא חשוב לי לדעת את זה, באמת! (אני מקסימה לגמרי, לדעתי)

מה שחשוב זה לא מי המנהל פה

אלא היכן נמצא מוקד הכוח. קפקפ היא אמנם המלך (הנוכחי?)* של צרפת, אבל אני החשמן רישלייה**. אם תוכיח שאתה ראוי, אולי עוד אשתלח בך באחד הימים, אבל אל תראה בזה הבטחה. וקפקפ, רמי 103 זה הניק הכי לא מקורי שלך, מאז קפת. רק שתדעי. * להוא, שידוע פה בכינוי נבוקוב, והוא היחיד שיבין. ** לעתים,נדירות אמנם, יש תמורה לנעורים מלאי אלכסנדר דיומא ונטולי מין.

קפת

New member
לו רק היית מתרכז

בדיאייג'לורנס... ואני לא מלח. אני מלקה.

רמי 103

New member
הבנתי את הראש שלכם זבל גמדים

עלק משתלחים, יעני אינטלקטואלים לא דופקי חשבון, דאנג'ן אינטרנטי וכל החרא ברה הזה שכבר פאסה כמו הכינויים המביכים שלכם. אתם אפילו לא מחליאים אותי. בינתיים רק משעממים ואיטיים להחריד, ארבע הועות ביום? כמה זמן לוקח אצלכם לדף לחלוף שנה? אני מבין שפעם בשבוע פה מספיק כדי להיות בתמונה, אתם באמת מזכירים קצת זוגות נשואים שמזדיינים רק בשישי בלילה. איכס עליכם. ואת קפת, שאורגזמות מזייפת, (גם את זה אני כבר יודע) אל תנסי לדפוק בי פוזות. כפי ששמת לב הניק שלי חזק ועבה כמו שלך ולא בכדי. שמח לפגוש בכולכם, ומבטיח לטפל בכל אחד מכם באופן יסודי בעתיד הקרוב.

א י ל ה

New member
אימאלה! ../images/Emo5.gif

רק רציתי להגיד שרפוּת שכל מעוררת בי פחדים קמאיים שבדרך כלל אני מצליחה להדחיק עמוק עמוק בין קפלי השומן שלי. אני בטוחה שכל פסיכולוג מתחיל היה מפרש את זה כחוסר היכולת שלי להכיל את הרחמים שממלאים בי כל חלקה טובה כשאני נתקלת בתופעת הרפוּת האמורה. זה כל כך מאיים עליי, שזה יוצא החוצה בצורת אימה אמיתית. הצילו! מזל שאני לא הולכת לכל פסיכולוג מתחיל.

רמי 103

New member
רגע רגע בנות, אחת אחת אטפל בכולכן

איך שיגמר משחק הכדורגל בטלויזיה בינתיים אתן יכולות למצוץ לי בעדינות. אוחח בלי שיניים, איי הכאבת לי יא מיפגרת לכי תכתבי הודעות בפורומים מפגרים ואת השמנה הזו תרחיקו ממני, אה, שכחתי, ברשת כולן שמנות יאללה ביי.

א י ל ה

New member
אהא

מין. המוצא הבטוח. והמוצא הישר גם. היש יותר קלישאי, סטריאוטיפי ורדוד מזה? איי ת'ינק נוֹט! נו באמת רמי מאה ושלוש, אני בטוחה שאפילו אתה מסוגל ליותר. תכוון טיפלה יותר גבוה. בשביל הכבוד העצמי המועט שאולי עוד נותר בך. ותיזהר על הווילון*. הוא חדש**. יחסית***. * זה בשביל לפגוש את כותב ההודעה למעלה במקום שלו. נאלצתי להתדרדר. זה לא אני, זה הוא. ** גם זה. *** וגם זה.

רמי 103

New member
זה לא יכול להמשיך ככה, מערכת היחסים

בינינו אני לא בנוי לכזאת איטיות או שתתחילו ליזום או שאני מתחפף מפה לאיזה מקום דינאמי זה לא איום,זו רק הזהרה, ראשונה מתוך שלוש רציתם אותי, התחננתם אלי שאבוא, עכשיו מה? אפס פורום אפס של אנשים מאופסים תנו קצת תנו קצת כבר לעזאזל איתכם כל כך פלגמאטים למות.

א י ל ה

New member
טוב נו

אז תתחפף מפה לאיזה מקום דינאמי. A life form's got to do what a life form's got to do.

קפת

New member
איילה

גמני יכולה לבוא אצלך ולגרש כלמיני אנשים, סליחה, "צורות חיים" שלא מוצותחן בעיני?

א י ל ה

New member
למה

להגיד לגרש? למה להיות אלימים? מה אנחנו, עם כובש או משהו כזה? אני בסך הכול הסכמתי להצעה שלו עצמו, ההצעה שהוא הציע. זה אקט חברי וידידותי ותומך. לדעתי את סתם מתנסה עליי. אז תיזהרי. וזה לא איום. רק הזהרה. י'
מחזירה לך את היו"ד המיותרת שנתת לי. בתודה כמובן.

קפת

New member
אני גם שעירה מאוד

ולא רק שמנה שמזייפת אורגזמות. חשוב שתדעו.

sargon1

New member
וחוץ מזה

אלה שיש להם היכן לדחוף תזיין שלהם לא מחפשים פורום לדחוף תניק שלהם

רמי 103

New member
תגובה לסרגון המבאיש

עצור.אתה מטומטם. (או את מטומטמת) בחר התובנה האינפנטילית שאתה מביא במשפט האחרון שלך מוכיחה שכנראה לא זכית עדיין לדחוף את הדבלול הזה שבין רגליך לשום מקום חוץ מלכף ידך השמאלית אולי תזביר לי, גאון הדור, מאור הגולה, מה הקשר בין עין לזיין ובין ניק לזיין? פורומים יש כמו זבל, טיפשים כמוך משמשים בהם כדשן. עצוב.

למעלה