תכירו את... תיכון סאנידייל המחודש!!!
B Buffybot New member 13/9/02 #2 חבל לא אותו בניין או מקום בכלל... אני אמשיך להתגעגע עכשיו. מוזר לי, תיכון סאנידייל. הקודם היה יותר יפה..
חבל לא אותו בניין או מקום בכלל... אני אמשיך להתגעגע עכשיו. מוזר לי, תיכון סאנידייל. הקודם היה יותר יפה..
S Schnickelfritz New member 13/9/02 #3 ../images/Emo46.gif (לא ../images/Emo58.gif) הסימן לא עוזר אם אתם לא אומרים למה הספוילר בבקשה תציינו למה הספוילר (אם לא פרקים מסויימים, לפחות העונה) תודה. נ.ב: אני יודעת שהספוילר הזה ספציפית לא גדול במיוחד, אבל זה לא רק פה...
../images/Emo46.gif (לא ../images/Emo58.gif) הסימן לא עוזר אם אתם לא אומרים למה הספוילר בבקשה תציינו למה הספוילר (אם לא פרקים מסויימים, לפחות העונה) תודה. נ.ב: אני יודעת שהספוילר הזה ספציפית לא גדול במיוחד, אבל זה לא רק פה...
I Idomania New member 13/9/02 #4 את צודקת!!!! באמת גם לי זה קרה עם ספויילר בעונה השישית.. באמת צריך להוסיף את זה לחוקי הספויילרים לכתוב בכותרת וגם בהודעה על איזה פרקים אתם מדברים בהודעה (לפחות כמדברים על העונה השבעית והשישית..)
את צודקת!!!! באמת גם לי זה קרה עם ספויילר בעונה השישית.. באמת צריך להוסיף את זה לחוקי הספויילרים לכתוב בכותרת וגם בהודעה על איזה פרקים אתם מדברים בהודעה (לפחות כמדברים על העונה השבעית והשישית..)