תכירו את מלודי

תכירו את מלודי

מלודי היא האוצר החדש שלי נכון שהיא מאמי? קניתי אותה רק אתמול אז כל הקטע הזה של התוכים חדש לי. עכשיו היא לא נותנת לי להוציא אותה מהכלוב כאילו עולה על היד אבל שאני באה להוציא אותה תופסת במקור את הסורגים ולא רוצה לצאת זה נראה כאילו היא פוחדת ממני והעובדה שיש לי בבית עוד 3 חתולים לא ממש מקלה עליה. אז יש לי שתי שאלות איך אני מרגילה אותה אלי וגורמת לה להפסיק לפחד ממני? ואיך אני ירגיל אותה לחתולים שיסתדו טוב ביחד ואם לא יאהבו האחד תשני לפחות שלא יריבו ויסתדרו איך עושים זאת?

אlרית

New member
עשי לי טובה...

כאשר מלודי שלך תיטָרף, אל תבואי ליילל בפורום..
עשי את זה במקום אחר.

ואולי כדי להבין למה היא פוחדת -
נסי לטייל בספארי, בשטח האריות, בלי אוטו ולבד.

ללי

New member
היי

באופן עקרוני, אם ננתק לרגע את הטון, אורית צודקת, הסביבה עבור התוכית הקטנה והחדשה דיי עויינת והיא לגמריי מצדיקה את הפחד שלה.
צריך לקנות את אמונה בהדרגה ועם המון סבלנות וברור שבהתחלה יש להרחיק ממנה את החתולים וליצור עבורה סביבה מוגנת שבה היא תרגיש ביטחון.
נסי ללמוד מה היא אוהבת לאכול ובעזרת המידע הזה "לפתות" אותה לצאת ולהגיע אלייך מרצונה.

כשקנית והבאת תוכית לסביבה של חתולים בוגרים (שלא היו מורגלים לציפורים) לקחת על עצמך אתגר לא קטן ובהחלט לא פשוט, מקווה שתוכלי לעמוד בו ויותר מכך מקווה שלתוכית יהיה מספיק מרחב מחייה בביטחון ושלווה ללא מתח ( משהו שמאוד חשוב לשגרת החיים של תוכי ).
תארי לך איך היו מרגישים החתולים שלך לו היית מכניסה לטריטוריית המחיה שלהם כלב מאיים....

בהצלחה

קושקוש41

New member
כל ציפור קטנה תפחד מהחתולים

חתולים קופצים לכל דבר שזז, גם לחבל, למשל, וגם יקפצו לקוקטיילית שלך בשמחה. הייתי מציעה לך פשוט להחזיר אותה למקום איפה שקנית. כי חתולים יטרפו אותה, זה עניין של הזמן.

חחח איך רואים שזה חתול רחוב

שבחיים לא גידלו אותו בבית עם ציפורים והרגילו אותו אליהם ברור שהוא יטרוף אותה הוא גודל ברחוב והוא רעב מבינה אותו. חתולי בית שמרגילים אותם לציפורים או תוכים בחיים לא יפגעו בהם וזה מה שאני מנסה לעשות אז חלאס לתקוף כמו ילדים קטנים ותנסו לתת עצות מעשיות אני גמרתי עם הגנון
רעיונות עזרה ועצות מועילות? יתקבלו בברכה

קושקוש41

New member
היה לי במקרה חתול בית: נולד בבית וחיי בבית

היה צועד ציפורים במרפסת, פעמיים נפל מקומה רביעית בגלל זה, לא מת.
בקיצור, חבל על הציפור.

ניסית פעם לגדל איתו תוכי?

אם היית מנסה היית רואה שאפשר להרגיל אותם יופי והסירטון שאני שמתי זה לא הסירטון היחיד שרואים חתולים ותוכים ביחד יש אפילו סירטון שתוכי מנסה לזווג חתול וזה אפילו לא מזיז לו. זה שחתול הוא חיית צייד ויש עליו הרבה סטיגמות בגלל זה לא אומר שהוא לא יכול להיות חייה עדינה שלא טורפת כל דבר שזז הכל תלוי איך מחנכים אותו

קושקוש41

New member
בשביל הסרט הזה

היו יכולים לתת קצת חומר הרדמה לחתול. חתול חצי יושן. בכל זאת זה מסוכן, חבל על הציפור שלא יכולה לברוח. חתולים שלך יטרפו אותה.

ממש לא נכון

כל חיה שמרגילים אותה לחיות עם בעל חיים אחר אפילו שהוא חלש ממנו מתרגל לא לתקוף אני ראיתי בתים שפיטבול גר באותו בית אם חתול פשוט אני עדיין לא ניסיתי ואין לי ניסיון איך להרגיל אותם אז במקום להתקיף כל שניה תנסו לעזור

קושקוש41

New member
רציתי לתת לך סיפור על המשפחה ברוסיה,

שגידלה בבית, בקומה 5, בעיר מוסקבה, כמה חיות בר מגיל 0. פומה, אריה וכ', הכל היה בסדר, צילמו איתם בסרטים, אכלו איתם מאותם צלחות , ישנו באותן מיטות. עד שיום אחד אריה טפס קריזה ואכל את כל המשפחה וגם חיות אחרות בבית.
זה ניקרא- טבע.
http://www.spletnik.ru/blogs/govoryat_chto/13095_v_obyatiyax_lva_ili_istoriya_semi_berberovyx

חתול זאת חיה הרבה יותר מבוייתת מאריה

יש הבדל גדול מאוד כי אריות ופומות יקח שנים לביית בעוד שחתולים הם חיה קלה מאוד לגידול ומבוייתת ואם מחנכים אותה נכון היא לא תטרוף שום דבר

ללי

New member
ליאורושה

לא כל תשובה שלא מניחה את דעתך בהכרח באה לתקוף אותך.

אני מסכימה איתך שניתן להרגיל לחיות יחד ויש לנו בפורום הזה משתתפים שהצליחו, לא יודעת בני כמה החתולים שלך אבל זה בד"כ מצליח כשהחתול ממש גור וניתן להרגילו יותר בקלות וגם אז דרושה כל הזמן השגחה כשהתוכי מחוץ לכלוב המוגן.

אlרית

New member
הערה....

את הנסיכה שבתמונה, קיבלתי מחברה, שהבת שלה חזרה הביתה מהלימודים, עם הקוקטיילית.
האמא, החברה שלי, מגדלת שני חתולים, ומתוך אחריות ורצון למנוע תאונות מראש -
הוחלט לוותר על הנסיכה הזו.. הרווח כולו שלי, והנסיכה זכתה בבית בו היא לא מאויימת.

ללי

New member

למעלה