תכירו את יקי

תכירו את יקי

יקי הוא יק (כזה שבתשחצים שואלים על בהמה טיבטית) עשה עליה מדרום אמריקה באמצע שנות השבעים מקומו על המדף אצל אמי בבית היא בטוח עד ש...

עד ש...

גילי קלטה אותו יום אחד, עמדה מתחת למדף ואמרה: "את זה את זה את זה" ניסינו לתת לה את הבובה מיפן שליד, את החלילים מדרום אפריקה, לא לאף אחד מאלו היא התכוונה הייתה זו
ממבט ראשון. אמא שלי נתנה לה אותו (עוד תמונה שתבינו כמה הוא מכוער
)

מאז גילי ויקי צמד חמד

היא לא הולכת לשום מקום בלעדיו, היא ישנה איתו, הולכת איתו לפעוטון, נוסף לנו בן משפחה ,שאסור לשכוח בשום מקום, (לא שהיא נותנת) הוא כבר היה איתנו בפיקניק הוא כבר היה ברפת. כל הילדים בפועוטון מתים מפחד ממנו - בוכים שרואים אותו וגילי לא מוכנה להפרד ממנו יש ילדים שצמודים לדובי, ויש ילדים שצמודים לכלב פרווה, לבובה, או לטיטול וגילי שלנו צמודה ליק

טאקית24

New member
חחחחח ענק!!

באמת מכוער, אני ובעלי פה נשפכנו מצחוק.. ליובלי יש חתיכה משמיכת פיקה שהוא מסתובב איתה בגן,כמו חיתול הגננות צוחקות עליו.. אבל היק המכוער שלה לוקח:)

shani74

New member
לפחות את יכולה להיות בטוחה

שאף הורה מהגן לא גולש בפורום, אחרת היית כבר רואה הודעה כמו: מה לעשות? אחת הילדות מהפעוטון מביאה כל יום בובה של יק שעיר ומפחיד, ומוקי שלי ממש מבועת ממנו. הוא בוכה כל היום, יש לו סיוטים בלילה ואם הוא היה גמול כבר הוא בטח היה חוזר להרטיב! אנא עיזרו לי!

../images/Emo140.gif תודה על המחמאות

היא באמת ילדה מיוחדת במינה גילגיל עוד לא בת שנתיים (מחר) אבל היא "מתעקש" איתי (כן כן אם אני לא עושה מה שהיא אומרת/מבקשת היא נעמדת עם הידיים על המותניים ואומרת לי "אמא אני מתעקש!" והיא גם נותנת לי זמנים לעשות מה שהיא מבקשת "אמא, אחת שתים שלוש" והיא עושה לי דברים, ונוגעת בי במקומות שמיוחדים רק לה...

גם לנו יש! גם לנו יש!

גם הבן שלי מכיר יק!! חברה של אמא שלי הביאה לו המון ספרים מצויירים ובספר החיות יש יק. אלוהים יודע למה אנשים חשבו שיק זאת חיה שתינוקות אמורים להכיר. אבל בלקסיקון שלנו יש יק. ואני חייבת להודות שלדעתי יקי דווקא מאוד חמוד ובכלל לא מכוער. :)

../images/Emo12.gif

איזה כייף שיש עוד ילדים שמכירים את זה. ה אמת היא שהיק בספר שלך נראה הרבה יותר חביב מאשר "יקי" של גילי. וכמובן
תודה רבה לכולם על המחמאות

למעלה