תכירו את ג'ואי

oshratg

New member
תכירו את ג'ואי

סוף סוף אני מצליחה לעלות לפה תמונה... תכירו את ג'ואי הקווקר המתוק שלי.....

r o i 1 9

New member
תיזהרי עם החמוסים

סתם מתוך התעניינות: כמה עולה חמוס רגיל וכמה לבקן?

oshratg

New member
אני נזהרת..

חמוס עולה בסביבות 300-500 שקל..תלוי זכר/ נקבה, סוג{ צבע..} הרגיל עלה חלי 350 והלבקנית 500..אבל זה היה לפני 3 שנים ככה שיכול להיות שהמחיר השתנה אם הזמן..

zooom360

New member
oshratg

ותגידי איך החיה זה חמוס? זה כייף? איזה דברים מאפיינים אותה? את משאירה אותם משוחררות בבית? הם חיות שמחזירות אהבה?

oshratg

New member
חמוס

זאת חייה מקסימה ונפלאה שנותנת המון אהבה בחזרה... אצלי הם חופשיים בחדר, ויש להם גם כלוב גדול שבו הם עושים צרכים, אוכלים ,שותים ויש להם ערסל לישון בו {רק שהם מעדיפים לישון במיטה שלי או על הכרית שיש להם מחוץ לכלוב} מתוקים מאוד..הנקבה קצת נושכת{היא חושבת שזה אחלה משחק...לא חשבתי על לחנך אותה בגיל צעיר} אבל הזכר מלאך.... איפיון?= מאוד סקרנים, אוהבים לחקור, מצחיקים בטירוף {במיוחד כשהם משחקים ביחד!}, הזכר שלי מ=א=ו=ד= אוהב לאכול, הנקבה קצת פחות.....ואם תעשי חיפוש קצר באינטרנט תמצאי גם מאמרים יותר מקיפים עליהם. בקיצור, אני ממליצה בחום!!!!

yaelelele

New member
אני אוהבת חמוסים אבל יש בעיה אחת...

גידלתי חמוסים והם ממש מחזירים אהבה.. מפונקים וכיף לגדל אותם.. אבל
... הם דיי מסריחים...

oshratg

New member
ריח

נכון יש להם בעיה של ריח, אבל ברגע שאת מסרסת ו/או מוצאיה להם את בלוטות הריח, זה משפר במידה ניכרת!, וגם אם הזמן מתרגלים, אני ממש לא שמה לב לריח...

LeeKo

New member
אני ראיתי...

אנשים שמגדלים בואשים... ובטח כולכם אומרים עכשיו "איכככככככססססססססססססס!!!!!!!!" אבל זה סתם סטיריאוטיפ-כי הם מגדלים אותם לאחר שהוסרו בלוטות הריח... אחרת הם היו מתקלחים במיץ עגבניות כל הזמן... בכל מקרה...היא אחלה בעל חיים....והיו גם כאלה שגידלו 4,5... עשו מסיבה...

RuBee

New member
כלבים אמורים לצוד חיות כמו חמוסים

ובואשים אבל אם זה כלב קטן לא נראה לי שזה מהווה לו סיכון :)

oshratg

New member
אני יכולה לספר על הכלבה שלי..

לא רק שהיא לא פוגעת בהם, היא אפילו מפחדת מהם..אבל היא פחדית אז זה לא נחשב.. אבל בכללי...כלבים מסתדרים עם חמוסים פשוט צריך להרגיל אותם אליהם לאט לאט...

למעלה