תכונות רעות...+

אפיפית88

New member
תכונות רעות...+

אני יודעת שכבר שאלו את זה הרבה פעמים פה... אבל בכל זאת: אילו שתי תכונות רעות-לא רעות כדאי להגיד? פחד במה? חוסר סבלנות במידה מסויימת? וגם..- יש למישהו מושג מה זה "תומכת לחימה ביחידות מיוחדות"?

or aver

New member
יש הרבה תכונות "רעות" שהם טובות...

תמימה, שקטה, ביישנית.... תומך לחימה ביחידה מיוחדת זה כל תפקיד שהו... רק בשרות של יחידות מיוחדות.... לדוג': פקידה בשלדג, מפעילת מערכות מחשב בשייטת.... בקיצור כל תפקיד רק שמשרתים ביחידה מיוחדת, בדרך כלל למקצועות מחשב והדרכה עושים מיונים מוקדמים ולזה בטח את מתכוונת... יום מצויין

buddy89

New member
עוד תכונות "רעות" שהן טובות

פרפקטציוניסטית קפדנית

sexytomato

New member
תפסיקו עם זה

כבר אמרו , כמה פעמים, לא להגיד פרפקציוניסטית/קפדנית, זה מתנשא, והמראיין לא מטומטם ויודע שבחרתם את התכונות האלה בכוונה. עדיף באמת להגיד ביישנות, או לא תמיד משמיעה את דעתה או משהו כזה. גם תמימה זה לא כזה טוב כשחושבים על זה..

NamelessGirl

New member
ביישנות זה לא טוב

הם לא רוצים אנשים ביישנים, הם רוצים אנשים שתופסים יוזמנה, שלא מפחדים לפעול. מישהו ביישן זה לא מה שהם מחפשים.

sexytomato

New member
אולי אבל..

אני אמרתי שאני ביישנית ועברתי את הראיון.. גם לקח לי הרבה זמן לחשוב על תכונה רעה, שזה אמור להיות דבר רע לכשעצמו..

NamelessGirl

New member
בסדר אבל את יודעת..

יש עוד כמה דברים ששוקלים כשמחליטים איזה אנשים להעביר..התכונות זה לא הכל..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בחיים לא הייתי עוברת מיונים אם הייתי אומרת שאני ביישנית

meetAmeet

New member
תאמרו שאתם נודניקים.

זה מה שאני אמרתי, דבר שגם די נכון. נראה לי דבר שגם נשמע אמיתי וגם לא יכול ממש להזיק לסיכוייכם להתקבל לשום מקום. ועצה שלי... תמצאו תכונה אמיתית רעה עליכם... רואים בקלות שאתם משקרים כשאח"כ ממשיכים ושואלים אתכם על התכונה הזאת.

PinkyRaSta

New member
גם את קיבלת את השאלון?../images/Emo210.gif

meetAmeet

New member
חרמנות יתר זה מעניין.

הרי אתה יוצא כל-כך כנה... וקשה לי להאמין שזה פוסל משהו...

Itamarro

New member
להזכיר לך שתלפיות זה 3 שנים עם 50

גברים. חרמנות יתר יכולה לבוא לביטוי. צוללות גם כן. גם טייס.

meetAmeet

New member
אז רע או לא? חוץ מזה...

אין פקידות ומשקיות ת"ש בשביל זה?

p a k a

New member
עקשנות זאת תכונה-רעה מתאימה?

ואיזה תכונות טובות אפשר להגיד? יש לי בלאק אאוט של תכונות

למעלה