תכונות.......נו, נשמע אתכם.

קסומה

New member
תכונות.......נו, נשמע אתכם.

תגידו, ביישנות, זו תכונה טובה או רעה? אצלי: תכונה טובה:תלוי מה אתם חושבים על ביישנות.... תכונה רעה: מעופפת, מרחפת (בחודש האחרון הספקתי לאבד גם שעון וגם טבעת אירוסים מיהלום עם ערך סנטימנטלי בל יתואר) מהי התכונה שאתם הכי לא אוהבים באנשים? התכונה השנואה עלי: קמצנות האהובה: רומנטיות. החוכמה היא לציין רק תכונה אחת בלבד!!!!!!!

צ´מעי אותי...

אני איבדתי החודש טבעת כלניות מספיר...
ביישנות - בעיניי גורם לאישה להיות סקסית... אוהב את זה... הכי שונא: צביעות הכי אוהב: תימניות... המממ.. בעצם זו לא תכונה... אהה.. אז אני בוחר בחוכמה !!! (את רואה שרק ציינתי אחת... חחחחחחח...)

tot15

New member
תכונות

תכונה טובה : כנות תכונה רעה: רגשנות אוהבת אצל אחר: הומור שונאת: אי כנות

בואי צ´מעי .........

תכונה אהובה - רומנטיקה
תכונה שנואה - אדישות
צהריים קיסמונית

יוו.....שכחתי תחלק....

הכי פחות חשוב..
תכונה אהובה אצלי - פתיחות תכונה שנואה - אימפלוסיביות<לפעמים>

ואני ...

תכונה אהובה .. סחטיקה תכונה שנואה ..יאללה יכולה למצוא גם לי שילוב ..?? מתפאר לי ב-
חדשה

sahr12

New member
חזרתי מהאוכל ישר לתנוכות עדיפות..

התנוכה החביבה עליי ,אני אוהב כשאני שוכב על המיטה בלי בגדים.....את יושבת עליי על הגב... מורחת עליי שמן....ומדמיינת שאת לשה בצק לג´חנון....או מלוואח... ומעסה לי את הגב......עד שאני נרדם....ואז את קמה רוחצת ידיים והולכת........חחחחחחחחחחחחחח ששששששששששששששש......מה אתם ממהרים לתקן....אני יודע שכותבים תנו"ח"ה.. אבל אני מבין מה שאני רוצה להבין......חחחחחחח

היא שכחה.......

לקחת איתה את הביצים לג´חנון... חחחחחחחחחחחח... כל פעם מחדש אתה מצליח

קסומה

New member
../images/Emo6.gif סער לידיעתך.....

הג´חנונים שלי קטנים....אני חותכת אותם בסוף התהליך.......חחחח אאוצ´

תכונות....

אוהבת אצלי:......ניסיתי למצוא ולא הצלחתי... שונאת אצלי: את הרוב..... אוהבת אצל אחרים: כנות ויושר שונאת אצל אחרים:צביעות

טליה34

New member
אצלי

אין הנחתום מעיד על עיסתו........ אצל אחרים: תוכנה רעה - אגוצנטריות תכונה טובה - טוב לב

למעלה