תכונות אופי?

eden244

New member
תכונות אופי?

האם אתם נמשכים לאותן תכונות אופי אצל כל המינים(המגדרים)או שלמשל בבנים אתם מחפשים תכונות אחרות מאשר בבנות? מעניין אותי...כי אני למשל נמשכת להפכים כשזה מגיע לתכונות.כמובן שגם בעניין של מראה חיצוני

PurpleFilth

New member
כל אחד/ת מגדיר/ה את הביסקסואליות שלו/ה אחרת

אני נגיד לא ממש מגדירה את הביסקסואליות שלי בתור משיכה לבנים ולבנות, בין השאר כי אני נמשכת לפעמים גם לא/נשים ממגדרים אחרים. נראה לי שהגדרה יותר טובה של הביסקסואליות שלי היא חוסר היכולת או הרצון לבחור. בדוגרי, נראה לי קצת מוזר לא להמשך למישהי/ו בגלל המגדר, אבל די קשה לי נגיד עם גברים נורא גבריים ועם נשים נורא נשיות. אמנם זה בא לידי ביטוי בצורה שונה אצל בנים או אצל בנות, אבל נראה לי שזה מעצבן אותי פחות או יותר מאותה סיבה.

CameronLine

New member
יש מוטיבים חוזרים

טשטוש מגדרי באופן כללי עושה לי את זה בטירוף. בנות גבריותף גברים נשיים, ג'נדרקווירים, בוצ'ות, דראג, וטנרסים [בעיקר FTM] יאממי! אמממ בכללי אני נמשך נורא לאינטיליגנציה, כל הגיקים למיניהם, גברים עם שיער ארוך... כל מה שנראה כמו חריגה מהנורמה. דיבורים על מגדר ואקטיביזם יכולים לשלוח לי צמרמורות בגב. אה ויש לי פטיש לעצמות בולטות, לא בולטות אנורקסיה, פשוט שמעבירים את היד ומרגישים את השקע הקטן הזה מתחת לצלעות, או בעצמות האגן, הבריח. גרררררP:

orald

New member
חוץ מעניין העצמות?
ונטייה בהכל לצד הנשי.

Bell4Ever

New member
תכונות אופי

כן, אני אוהבת תכונות אופי דומות בכל מהמינים: מצחיקים, קלילים וכו', תחביבים (גיקים\ות!!), אינטיליגנציה, כנות כואבת ואמונה (או יותר נכון חוסר אמונה). במבחינת מראה אני כן אעדיף קווים כלליים דומים כמו גובה או צבע עור (רשימת הצבעים והצורות נמצאת בארכיון הפרטי) אבל אני מודה שאני אעדיף בחור לא נשי או בחורה לא גברית, אני יודעת שזה עלול להישמע רע אבל שאני עם בחור אני רוצה להיות עם בחור ושאני עם בחורה אני רוצה להיות עם בחורה (אחרת פשוט הייתי הולכת להיות עם בחור). כמובן שכידוע אנחנו מאוד טובים בלתכנן והיקום מאוד טוב בלהפתיע אותנו. תמיד יש יוצאים מן הכלל
(כי אף אחד לא חתם פה על חוזה).

eden244

New member
אני חושבת שמשהו באמצע עם נטייה לקצוות

יותר לכיוון המגדר...בנים שיהיו יותר גבריים מנשיים ובנות יותר נשיות מגבריות אבל לא בצורה מוגזמת :)

Kutaly

New member
MATCH

תכונות כמו אסרטיביות, אחריות, הומור, יצירתיות, מרדנות (הכל במידה, כמובן) ... אז כן. יש התאמה ללא קשר למיניות ומגדר של נשוא המשיכה.

למעלה