תכולת הזכרון של הipod

תכולת הזכרון של הipod

היי כולם, צרפתי תמונה של תכונת האייפוד שהאייטונס מראה כשאני מחברת את האייפוד שלי למחשב. יש את הקטגוריה other הכתוב-רציתי לשאול מה היא יכולה להיות? יש לי אייפוד טאץ' אז אני מניחה ששם נשמרים דברים כמו רשימות וכאלה אבל יש לי רק רשימה אחת שמורה וזה נראה לי הרבה זיכרון שנתפס על ידי אותם "other". התמונות ל האלבומים נכנסים לתוך הקטגוריה הזאת? כי האייפוד יחסית חדש וכל יום אני מוסיפה עוד 5 אלבומים שיש לי לתוכו, ואחרי הסינכרון השטח הכתוב של הother גדל.. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני. תודה:)

שאלה נוספת לא קשורה

מילאתי כבר 9 דפים באייפוד (טאץ') באיזור של התפריט הראשי, וניסיתי להוסיף קובץ לעמוד נוסף, אבל נראה שהוא לא פותח עמוד ריק נוסף כמו שעשה כשהיו לי פחות עמודים. רציתי לשאול אם זה בגלל שאפשר שיהיו לכל היותר 9 עמודים כאלה אפילו אם יש עוד בזכרון מקום לקבצים שאפשר לשים בעמודים האלה (כמו משחקים)? או שיש אופציה לפתוח עמודים נוספים כאלה? שוב תודה:)

LinkTree

New member
קשורה מאוד ../images/Emo6.gif

אם יש לך כבר 9 עמודים של תוכנות אז את יכולה להניח שהתוכנות האילו צריכות מקום כדי לעבוד (מעבר למקום שהם תופסות שמסומן לך) המקום הנוסף הזה הוא חלק מה OTHER גם כן :D

Word Up

New member
Other זה המערכת הפעלה, תוכנות מCydia

אם יש לך, לוחות שנה[וכל שאר הInfo שאת מסנכרנת מאייטיונס לאייפוד], מייל והתמונות של האלבומים. לגבי הדפים- אם תשדרגי לגרסא 3.0 תוכלי להגיע עד ל11 דפים, ואחרי שתעברי את ה11, תוכלי למצוא את התוכנות בSpotlight.

למעלה