תירוצי קניות

Tali1912

New member
תירוצי קניות

יש לכם תירוץ לקניות? נגיד , לא הייתם צריכים לקנות, או לא חשבתם לקנות משהו אז מה התירוץ שלכם? * נו אני כבר כאן אז למה לא לקנות. * זה היה ב sale , אז מה אני אשאיר את זה בחנות? * מחר אני ארצה את הכלי בית הזה <נשאר רק אחד> אז מי הבטיח לי שמחר זה יהיה? * מה זה........ איזה מחיר מצחיק, יאלללה לקופה מיד. *אוףףף המוכרת שכנעה אותי כל כך לא יכולתי לעמוד בשכנועים שלה. * סתם ......... לא יכולתי לעמוד בפיתוי * יש לי חור בכיס, לא חבל להשאיר כסף שיפול ככה ?
* נו.. יש מבצע 1+1 שאני לא אקח? * זה רק 10 ש"ח, ניקח גם לשכנה, לבת דודה ולדודה. אז מה התירוץ שלכם? ~~~~~~~~~~~~~~~~~
אם שואלים אותכם למחיר מוצר מסויים, כמה עלה לכם ולא בא לכם לומר את המחיר בגלל שהוא יקר, בגלל שזה לא מעניינו של אף אחד מה התשובה שתענו. אני למשל סוגרת עניין ואומרת עלה לי שקל
. <שכל אחד יעריך מה הסכום כמו שהוא חושב
>

לא צריכה תירוץ ../images/Emo6.gif

אני כמו הילדים הקטנים... בא לי וזהו! אבל כמובן שבלב אני מצדיקה את עצמי בכל מני דרכים יצירתיות והרבה פעמים אני יודעת שאין ממש הצדקה לקניה אבל אני פשוט חייבת מזלי שאני אוהבת גם דברים שהם לא יקרים ולא מותגים אז במצב כזה אני ממזערת את הנזק
בד"כ אין לי בעיה להגיד כמה פריט עלה לי ולא זכור לי מקרה שהייתי צריכה להתחמק מתשובה

foggy night

New member
אין תירוצים

קניתי כי בא לי, אפילו אם יש לי 17 כאלו בבית. לגבי המחיר - לרוב אני אומרת מה המחיר. לא זכור לי שלא רציתי להגיד כמה מוצר עלה לי.

למעלה