תירוצים תירוצים...

amitoosh.

New member
תירוצים תירוצים...

יש תרוצים של תלמידים שכבר חלפו, שכבר אומרים אותם בכיתה, זה כ``כ ברור שזה לא נכון, כמו הכלב אכל לי את השיעורים, איזה פתטי אבל אני ביוזמתי ובהחלטותיי הנחושות החלטתי לתת לכם את התרוצים הכי ``איניים`` או לפחות בכיתה שלי, וכמובן יש את המתחנפים, שלא צריכים לעשות שיעורים, המורה באופן ישיר סולחת להם... הבה נתחילה: 1.``חשבתי שזה מערכת יום רביעי!`` 2.``אמא שלי אמורה להביא את זה עוד כמה שעות...`` 3.יש את האלה שפשוט (גם אני) מוציאים מחברת אחרת, ומקווים שהמורה לא תציץ על המדבקה... 4.``יו אני לא מאמין (גם אני עושה את זה לפעמים.. ולבכות...) ואז המורה נמסה מאהבה, ומוותרת.. 5.``השארתי את זה בבית, אבל עשיתי, באמת!...`` 6.``המורה, הבאתי, פשוט אני לא מוצא, אני אביא מחר`` (המורה כמובן מסכימה..) 7.``מה, היו שיעורים? לא היה כתוב על הלוח...`` 8.``הייתי במשמרות, ואף אחד לא אמר לי שהיה (משמרות זה הילדים עם התמרורים שמעבירים את הילדים)... 9.``המורה, ניסיתי, אבל אף אחד לא היה בבית שרציתי להשלים...`` 10.( כשהילד לא נמצא בכיתה) `` אבל ההוא אמר לי שלא היה צריך לעשות את זה...``. 11. ואחרון חביב ``המורה, ראיתי אתמול שעובד הניקיון לקח את זה...``. כמובן שיש לכם עוד, אז בגלל אני רוצה תגובות ומהר, אני מקווה שזה תהיה הודעה נבחרת כי אני חושב שיצא לי טוב, ביי מעמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
זה מזכיר לי..

היום בכיתה שלי, היה לנו שיעור אחד עם המורה שהיא הכי כלה בעולם.. ואז ככה.. היא אומרת לנו כזה: ``יש תופעה בבית ספר שקיימת אצל המון ילדים, זה מתחיל בערך בכיתה ח`.. זה כשמישהו מדבר ולא שם לב.. למשל א` וב` מדברים, אני אומרת ל א` למה דיברת? והוא עונה לי לא דיברתי...`` וזה פשוט בדיוק מה שקרה לפני שניה בכיתה.. זה היה די משעשע כשהיא אמרה את זה.. ובקשר למה שכתבת עמית, וכולם, תזכרו, שווה להיות מהילדים שמתחנפים למורים...

שלומצי

New member
אבל הכי כיף

זה שמסתדרים עם המורים על אמת, ולא צריך להתחנף. שפשוט נוצר קשר אמיתי וחברי- כן, יש דבר כזה. חנופה זה לא הרגשה מגניבה, .. לא?

שרון91

New member
ברור כאילו..

כשמרתי שווה להתחנף לא התכוונתי בשיא הרצינות.. ומה שאת כתבת, זה ממש סבבה שזה קורה.. קרה לי כמה פעמים..

שלומצי

New member
עבודה יסודית!

אבל מה עם .... גנבו לי!! למי שלא השתמש זה מומלץ וגם גורם לאיזה פאניקה קטנה בכיתה, מה שמושך עוד קצת זמן... עד להפסקה!

למעלה