תירגולי זיכרון...

תירגולי זיכרון...

בדר"כ בתרגילי זיכרון שאנו עושים אז אני לא מצליחה הרבה וזה.. ואתמול תירגלתי בבית- עשיתי לי תחנות נורמאליות- שאני גם זוכרת אותם עכשיו- וותירגלתי- יצא לי רק 20 מילים לנסות לזכור- בגלל שהזמן לא הספיק אבל מתוך העשרים לא הצלחתי בערך 2-3 ומש הייתי גאה בעצמי- כי עכשיו אני יודעת שאני יכולה להמשיך- אוף אבל יש לי מיליון דברים ואני לא רואה ת'צמי עושה הכול... אחרי שכולם שמחים בב-20 נגמרים המבחנים לי יש עוד עבודה, בוחן, עבודה, עבודה וזה...אני חושבת- לא כולם לשבוע הבא או משהו- אבל צריך להתחיל לעבוד- וזה ממש מבאס- ואין לי כוח להיתכונן למבחן המפ * בייייפ* הזה אבל אני יעשה דימיון מודרך או משהו- ואז אראה...בלאחס

chuchi46

New member
אממ... מבחן במה?

תרגעי... את יודעת איך אני מתמודדת עם עומס? אני אומרת לעצמי שאני צריכה כבר להתחיל את העבודות והכל... ובסוף אני דוחה הכל ליום לפני מועד ההגשה ונשארת לעבוד עד אמצע הלילה... ומבחנים- נזכרת שצריך ללמוד יום לפני המבחן ב-11 בלילה, אני לומדת חצי שעה, נרדמת ואת השאר מקווה להספיק ללמוד בהסעה... בקיצור- אל תעתיקי הרגלים ממני! >.<

חחחחח- תודה על העזרה

לא- אני לא עד כדיי כך עושה בדקה ה-90 פשוט זה מבאס שאחרי שחשבתי שיש לי מנוחה- אולי זה רק ששבוע- אם לא הפחות...

למעלה