תיראו...

יוסדוס

New member
תיראו...

א' אני חדש פה וניראה לי אני גם אתנחל פה אם לא איכפת לכם... ב' יש יש רוק עצמאות עם ברי והדורבנים!!! ג' מה אתם אומרים על ההופעות של שייגעצ איך הם טובים? כי מחר יש הופעה בירושלים ואני רוצה ללכת אבל אנלא בטוח אז תגידו לי...(אגב..ההופעה ביחד עם סוסיתא ושחר אבן צור) טוב...אז בבי...

אובלינה

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo26.gif

א- ברוך הבא!
ב- שמחה בשמחתך, לצערי אני לא אוכל לבוא..
אבל אני מאוד רוצה, תיהנה שם ג- למה אתה בכלל מתלבט?! שייגעצ מעולים, שחר נחמד (אבל הריקודים שלו בהופעות מזעזעים..
הוא תמיד נראה כאילו הוא לקח משהו לפניי ההופעה, ובדרך כלל זה לא..
) סוסיתא- לאמכירה..
מי אלה. O.O *טיפשת*

וולקאם!!! תהנה בפורום.....

אתה מוזמן להתנחל ולהצטרף לשירשורים שיש לנו פה בינתיים... רוק עצמאות גם שנה שעברה היה עם הדורבנים אם אני לא טועה? ברי זה משו בסטט איזה כיף שהוא חזר! היה חסר שנה שעברה ו... שייגעצ- טובים!! שווה ללכת להופעה שלהם.. במיוחד ששחר אבן צור גמכן כלול!

yep הדורבנים היו שנה שעברה../images/Emo187.gif

מממ וכולם ישבו חחח אפחד לא הכיר אותם כ"כ אבל היה נחמד מאוד.....זמן טוב לנוח:)

יוסדוס

New member
עכשיו כולם יקפצו על הרגליים!

אוף אבל יש עוד פול זמן עד לרוק עצמאות..לא משנה זה יעבור בטיל...טוב בבי...

ענת1986

New member
אמממ... נוטה לא להסכים ../images/Emo9.gif

הייתי בהופעה שלהם בברקה בב"ש. יש לציין שלפני כן לא הכרתי אותם ממש, ובאתי להופעה ללא ציפיות כלל. למרות זאת התאכזבתי. קשה לי להסביר מדוע בדיוק (סה"כ זה היה די מזמן). אני חושבת שהסיבה המרכזית היא שהם פשוט להקה ילדותית, והשירים שלהם לא רציניים בגרוש. ביום חמישי, הם הופיעו בבמה המרכזית, ויובל אפילו אמר לקוטנר: "הנה עכשיו מגיע שיר רציני". והפלא ופלא, האם הוא היה שיר רציני? ממש ממש לא. מצטערת על הטון. זו דעתי בכל אופן.

שלום...אני גם חדשה

אני חיפשתי לבדוק אם יש פורום על שייגעצ, כי אני ממש אוהבת אותם וההופעה שראיתי ב-24 רק הזכירה לי כמה אני אוהבת אותם. אבל אין פורום של שייגעצ וגיליתי שיש פורום רוק ישראלי וזה אפילו עוד יותר מגניב :)

אז ככה..

לאדעת אם היית בסוף אבל הייתי והיה מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!1 באמצע ההופעה עלו 2 בנים ונגסו ליובל בתחת!!! איזה חמוד הוא!!! אקיצר פעם הבאה שיש הופעה אל תחשוב , תבוא!! ואם היית...- נכון היה שווה לבוא!?:))))

למעלה