תיראו עבודה חדשה

patpitput

New member
תיראו עבודה חדשה

תגובות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה!

Zia

New member
לדעתי יפה מאוד אבל...

קצת BUMP לאפור יוסף לדעתי

radm

New member
יוצר אשליה של פני שטח בעלי

בליטות ושקעים,באמצעות שחור לבן(נמצא בmaps ב materiel editor)נסה להשתמש בתמונה כלשהי,לשחק עם הגובה(ברירת המחדל היא 30).

Zia

New member
BUMP...

זוהי מפה המתווספת לחומר שגורמת לכך שיראה כאילו יש לחומר בליטות איך לעשות: הכנסת לעורך החומרים, וגלול מטה שעד שתגיע ל-BUMP בחר אותו ולאחר מכן לדוגמא בחר NOISE וראה את ההפשעה על החומר שלך. באפשרותך גם לשנות את רמת ה-BUMP על ידי העלאת עוצמתו מ-30 אנא פנה אם לא הבנת או אם יש לך עוד שאלות ואני אשתדל לעזור

Zia

New member
יש לי המלצה בשבילך

אם ברצונך להרחיב את הידע בתלת מימד, באתר AMAZON יש מגוון רב של ספרים ולא במחירים מופקעים גם אם אתה מתקשה עם אנגלית אז זה בכלל לא בעיה כי ברגע שאתה תופס כמה מילים חשובות שקשורות לעולם התלת מימד הכל מובן. כמו כן יש קורסים רבים בישראל.

ME244

New member
נחמד מאוד אבל יש כמה בעיות....

דבר ראשון, הקצוות והדפנות חדים מדי, זה נראה כאילו אני עלול להחתך אם אני מעביר יד על המכשיר, אז כדאי שתוסיף איזשהו bevel קטן, זה יראה הרבה יותר טבעי (בטבע אין קצוות חדים) ויותר טוב. דבר שני, תסתכל טוב טוב על הידיות של המכשיר שלך, החלק אותו אתה תופס ביד הוא פחות אליפטי ממה שאתה יצרת. תוסיף קצת Bump כמו שהציעו ותבדוק את החזרי האור מהמכשיר שלך, הוא לא אטום, יש לו השתקפויות וכדומה.

kobi le

New member
את האמת תדייק, בטבע יש קצוות חדים

במוצרים עיצוביים (כלשהם) אין, כולנו קראנו את BILL FLEMING

Tiger 2

New member
אני ניחיד ששם לב שהטקסטורה

נמרחת בחלק מהשולחן?

למעלה