תיראו מה מצאתי...

"ילדות על נייר"-משהו שכתבתי..

זה קרה באותו יום א' שטוף שמש, נערה קטנה שכל חייה היו לפניה, מאותו יום היום נגמר עבורה ... היתה ילדה קטנה אשר התבגרה לה לנוכח הארועים... היא היתה כ"כ חייכנית ומאושרת לצד משפחתה והאנשים שאהבה. זה נגמר לה באותו יום א' , פרצה המלחמה , נקראו לחיות בסתר , מאותו יום כלאו את נפשה בגוף של ילדה, והנפש התבגרה לה. היו לה המון תקוות המון חלומות, והמון רצון לאהבה, אך לקחו לה את הכל. לחיות בצד החושך המקום קטן עם חלון קטן , חלון המפריד בין החופש לחושך ולכלום , לכלא למסתור. יושבת כל לילה בוכה, מרטיבה את הכר, רוצה ללמוד , רוצה לצאת החוצה, זה קשה, רוצה להיות ילדה. אין ילדות רגילה, יש רדיפה אחר החופש, ההשרדות , בחוץ מתחוללת מלחמה , ובפנים אצלה מתחוללת המלחמה , המרוץ אחרי החיים והחופש. הילדות שלה נגמרה לה ביום שבקושי היה מה לאכול, בסה"כ ילדה קטנה שנולדה לעולם הזה והיתה אמורה לפתוח מעגלים ולסגור מעגלים בחיים, ותראו מה קרה.. לילה לילה יום יום..הבטן קרקרה , היתה רעבה...היתה חזקה..היא כאבה אך לא צריכים להיות חזקים ...חייבם לשרוד כי עוד מעט הכל ייגמר, אך מסכנה היא לא ידעה שהכל ייגמר לה באמת!!! אל ייאוש , תמיד אמרה לעצמה, היא תחיה בסוף היא תאכל היא תאהב, היא תגדל, היא תתבגר. היא אכן התבגרה אך נשארה צעירה לנצח.. היא התאהבה, וכאשר התאהבה היא כ"כ כאבה , כי הכל עומד להגמר לה... לילה אחד הגורל התנקם בה, מצאו אותה ולקחו אותה , לקחו אותה ואת אחותה למסע הגיהנום הזה שלו לא ציפתה ולא ידעה , גיל 14 15 זה גיל הילדות , גיל השמחה אך לא, בשבילה כל עולמה חרב עליה אך הייאוש לא היה קיים בשבילה רק התקווה!!! עולם אכזר, לקחת לה את היקר לה , לקחת לה את התקווה האחרונה לחיים, הרגתם לה אותה ... לילה לילה סבלה , וסבלה , וכתבה לה את רחשי ליבה על נייר בתוך יומן, ממש ילדות על נייר... חודש לפני שחרורה , היא נפטרה ממחלה קשה...היא ניסתה להחזיק מעמד , ניסתה , אך הם שברו אותה, לקחו לה את היקר מכל, חלתה במחלה קשה, ניסתה לשרוד , אך נשברה...ה' לקח אותה... יושבת כאן אני עם דמעות ומנסה להבין למה העולם לפעמים אכזר , למה לקחת לילדה קטנה בת 15 את התקווה את החיוך , ולמלא אותה בעצב וייאוש, ועוד לקחת לה את חייה... אנחנו חיים בעולם עם שמחה אך גם עם המון כאב....אסור לנו לשכוח את אלו שבמותם ציוו לנו את החיים...בזכות אלה שמתו אנו פה חיים וקיימים...אלו שהתחננו לחופש לא קיבלו, ואנחנו קיבלנו בזכותם את החיים והחופש... בדמעות וכאב אסיים ואומר לכם ולך אותה הילדה תודה כי אני וכולנו פה בזכותך וזכותך, את היא הדוגמא הקטנה להרבה ילדים אשר במותם ציוו לנו את החיים... תמיד נזכור כי במותם ציוו לנו את החיים!!!!

עוד משהו שכתבתי..

אתמול היה חמישי , והיום שישי ....מהרהרת, חושבת, חושבת על הכל....מבינה אני את הכל.... מבינה כמה שהשתניתי לטובה, וכמה שאני צמחתי אל על , מבינה שאתמול זלגו הדמעות לאחר כ5 חודשים רצופים שלא זלגו.... אני כ"כ גאה בעצמי שאני כ"כ רגישה וטובה, אני כ"כ אוהבת את הנקודה בי שכשאני מרגישה טוב אני מחייכת, כשבא לי להתגלגל מצחוק ...אז אני עושה זאת, אני גאה בעצמי שאני מרשה לעצמי לבכות ולצעוק כשאני חנוקה מבפנים מכאב עז.... יושבת כאן בחושך, עיניים נפוחות, נפשי ...מזדעזעת מהמחשבה שטובת הלב היתה נופלת....אך לא.... אני לא אפול בחיים....מכות החיים זה דבר כואב , אך מחשל ....כל פצע מגליד ומתרפא, תמיד יהיו את אלה שינסו לזרוע מלח על הפצעים, אל ללא הצלחה... אני לא אתן לאף אחד, לאף רשע לגרום לי ליפול כי אני לא.... תקשיבו אני מנהלת בחברת אינטרנט...אני כ"כ גאה בעצמי....אתם יודעים שהיו אנשים שניסו שיגרמו לפיטורים שלי? אך ללא הועיל... אני מקסימה , ותמיד מושכת אנשים עם הקסם האישי שלי.....עם הענווה....העדינות....וטוב הלב!!!!!! אני לא מצטערת על הדמעות, ובמיוחד לא בוכה על אף אחד, אני בוכה על הכאב, הכאב העז שנכנס והטביע את חותמו..... המון אנשים פגעו בי בחיי, אנשים אחרים היו מאחלים רע לאוייביהם, אני להבדיל מאנשים אחרים תמיד אאחל טוב, גם לשונאיי!!!! אני בנאדם טוב ואמשיך להשאר ככה, אז יהיו כאבים , כאבי הלב....אבל אני חזקה!!!!! יושבת פה ונורא מבולבלת, אך אני מאוד שמחה לדעת שהציעו לי שוב קידום בעבודה, קולטים? אני כרגע בצוות הניהולי..והם הציעו לי עוד תפקיד בכיר מעל זה... לפעמים אני שואלת את עצמי...איך??? זה לא קשה להבין למה אני מתקדמת מהר....אני חכמה , מקסימה....עדינה ....אחראית....ופשוט מדהימה.... לסיום אני רוצה להעביר פה מסר כלשהו לאנשים....אנשים תהיו אנשים טובים...תעזרו לזולת אפילו אם הוא ירצה כתף לבכות עליה....תהיו עדיני נפש , יפי נפש , לא להיות וולגריים, פשוט תהיו טובים, אך הכי חשוב שזה יבוא מהנפש, מבפנים....בטבעיות!!!! אני רוצה ללמד אתכם שיש אנשים שעוברים המון ביום יום, סערות פנימיות....אני רוצה שתקלטו שזה רע להיות רע....שזה רע לקלל...שזה רע לזרוע מלח על הפצעים....זה רע לשמוע אדם בוכה ולקלל אותו או לנתק.... שבוע הבא אני בת 25 , ואני אומרת לעצמי "איזה גיל יפה"....היו מלא בנות שהיו מתות להיות במקומי....אבל רונית, אבל סקסית23 יש רק אחת... לא היה ולא תהיה, ולא תקום הבחורה שתאהב גבר כמו שאני אוהבת....האהבה שאני אביא לבן זוג שלי לא תשתווה בחיים לאחרות, אף בחורה לא מסוגלת לתת אהבה אמיתית....אבל אני כן!!!!!!! שבת שלום....השכילו ולימדו...

../images/Emo208.gif

LunasRoze

New member
הקפצהההההההההההההההההה

מקפיצה למעלה כדי שכולם יראוווווווווווווווווווווווווו

למעלה