יפהפה
ט טשרניחובסקי שש New member 28/11/05 #29 גנחום רולז חח האמתי לא ממש.. אבל הוא לא כזה ביג דיל.. ואת יכולה ללכתאם את רוצה תבקשי בקשה,אני גם בכלל הייתי צריכה ללכת לבצפר אחר
גנחום רולז חח האמתי לא ממש.. אבל הוא לא כזה ביג דיל.. ואת יכולה ללכתאם את רוצה תבקשי בקשה,אני גם בכלל הייתי צריכה ללכת לבצפר אחר
L liatpa123 New member 28/11/05 #31 באיזו כיתה את עכשיו? אני רוצה ללכת וכבר הלכתי לראות את המקום אבל החברות שלי כוווולן הולכות לריאלית
ט טשרניחובסקי שש New member 28/11/05 #33 אני בכיתה י'א אצלי גם רוב החברות הלכו לתיכון אחר. אבל הלכתי לגנחום עם כמה בחורת והכרתי גם אנשים חדשים וזה חחח באמת יש פה הרבה ראשל"צים נחדמ =]
אני בכיתה י'א אצלי גם רוב החברות הלכו לתיכון אחר. אבל הלכתי לגנחום עם כמה בחורת והכרתי גם אנשים חדשים וזה חחח באמת יש פה הרבה ראשל"צים נחדמ =]
O orenwow New member 29/11/05 #34 הגמנסיה סבבה לגמרי היום קיבלנו גם תעודות זהות למרות שאני לא קיבלתי כי לא הבאתי את הטופס קיצר לא יודע אולי גן נחום גם נחמד אבל אין שם קפיטריה...
הגמנסיה סבבה לגמרי היום קיבלנו גם תעודות זהות למרות שאני לא קיבלתי כי לא הבאתי את הטופס קיצר לא יודע אולי גן נחום גם נחמד אבל אין שם קפיטריה...