ממ..
לעריכת תמונות אני משתמש בשתי תוכנות: פוטושופ וצייר. את הגרפיקה והכל אני עורך בפוטושופ, ואת הנגיעות הקטנות קטנות אני עושה בצייר. לייצירת הפינות העגולות אני משתמש בשתי התוכנות. אוקיי, אז בקצרה אני יסביר.. אחרי שעשית את העיצוב, את שומרת בקובץ bmp במטרה שיהיה ניתן לערוך בצייר. לאחר מכן, את מפעילה את הצייר, ושם, בעזרת העפרון את מציירת עיקולים סימטריים לארבעת הפינות. לאחר מכן מפעילה את הפוטושופ, פותחת את קובץ ה Bmp, הופכת את הbackround ל-layer ואז בעזרת המחק את מוחקת את כל האיזור שמחוץ לעיקולים, כלומר, החלק שנמצא "מחוץ" לתמונה. בחלק שנמחק את אמורה לראות ריבועים קטנים בצבעי אפור ולבן, זה נורמלי. לאחר מכן שומרת בקובץ gif, כי כשאת שומרת בgif אז אם את משתמשת במה שעשית בתור חתימה, לא משנה מה יהיה הרקע של הדף בו החתימה תופיע, הרווחים "שמחוץ" לתמונה יהיו בצבע הרקע של הדף וככה זה יהיה יותר אסתטי. וזה מה שאני עשיתי. אם לא משנה לך שזה פחות יראה אסתטי, את פשוט יכולה לוותר על הקטע של המחיקה בפוטושופ, ופשוט לשמור את הקובץ, מייד אחרי העריכה בצייר. אני מקווה שהסברתי בצורה קצרה וממצה. זה פשוט בא לי בטבעיות וניסיתי להסביר בצורה הפשוטה ביותר כיצד לבצע את מה ששאלת. בהצלחה!