תיראו את זה.

Hippie Jeannie

New member
למה להקיא?

דווקא ממך ציפיתי להזדהות. הסרט הוא, כמו שאמרת, יצירת מופת. הוא אחד הסרטים הכי אהובים עליי וכבר מזמן הפסקתי לספור כמה פעמים ראיתי אותו. אבל להפוך אותו למחזמר? זה אחד הסרטים שהכי לא מהווים חומר גלם למחזמר בעולם. אבל, אם הצליחו לעשות מחזמר מ"דוקטור ג'קיל ומיסטר הייד" ומ"ג'יין אייר", מי יודע, אולי גם הזוועה הזאת תצא אל הפועל.

lonestar2003

New member
חחח

אני רואה את זה קורה! תאמר השורה "אנחנו החרא הרוקד והמזמר של העולם" ואז... הקורוס יכנס. רקדניות יניפו רגלן מעלה מעלה ויפצחו בשירה, תוך נענועי ידיים וחיוך אווילי. זה הולך להיות קורע...

אניטה007

New member
תשמעי אני כבר נתקלתי בדברים

יותר מזעזעים שעשו מהם מחזמר. למשל מחזמר בשם Urinetown... הנה התקציר : In a future where a draught has made private toilets unthinkable and a mega-corporation has a monopoly on pay toilets, a group of underprivileged stage a revolution. They take the evil monopolist’s daughter hostage but she ends up as their leader when she recognizes the people’s “Right to Pee.” מועדון קרב? כן, זה יהיה די חולני לדעתי.

mike2cheeky

New member
Urinetown זה ענק!

זה פארודיה מלכתחילה! השירים ממש יפים וזה קורע מצחוק...

אניטה007

New member
אני יודעת

וזה עדיין לא משנה את מה שאמרתי

mike2cheeky

New member
כן אך ההקבלה אינה במקום

Fight Club זה סרט שנועד להיות סרט ושמתכוונים לעשות ממנו מחזמר. Urinetown נכתב מראש כמחזמר פארודי והוא לא מבוסס על סרט או מחזה. לכן ההקבלה שלך היא לא רלוונטית...

אניטה007

New member
אוף איתך

זה לא משנה, לא בגלל זה העליתי את זה, רק אמרתי שראיתי נושאים יותר מטופשים לעשות מהם מחזמר. לא משנה אם זה היה קודם סרט או לא. ומצטערת,אני חושבת שמחזמר עם עלילה של Fight club יהיה מטופש לאללה. אבל אני לא המפיקה ואף אחד לא שאל אותי

mike2cheeky

New member
בואו נקח לדוגמא את:

The Witches of Eastwick נושא רלוונטי לשיחה. על הסרט יש אחדות דעים שהוא מוצלח ומצויין. כששמעו לראשונה על הפיכתו למחזמר - התעקמו כמה אפים. והנה, בסופו של דבר, המחזמר היה ממש טוב! תנו צ'אנס, תראו מה יעשו מזה, בסוף זה יהיה השלאגר הבא שכולכם תדברו עליו מעל דפי הפורום.

Hippie Jeannie

New member
לא כל-כך מסכימה אתך...

אני לא מכירה את המחזמר "המכשפות מאיסטוויק", רק את הסרט (סרט מצוין!) אבל תוך כדי צפייה בהחלט יכולתי לאתר קטעים שיהיה מצוין לדחוף בהם שיר. אני לא מכירה את המחזמר, אבל אני כמעט בטוחה שבקטע שבו הבנות מפנטזות על "גבר שחור ומסתורי" הפכו את זה לשיר, וכמעט בטוחה שלדריל וון הורן יש שיר שבו הוא מסביר את כל התפיסה שלו, ושיר שבו הבנות מחליטות להיפטר ממנו או משהו בסגנון. רואים מקומות שבהם בהחלט אפשר להכניס שירים כך שהם יקדמו את העלילה ויתרמו להנאה, וגם הסגנון של הסרט הוא קליל מספיק כדי להוות חומר למחזמר. פייט קלאב, לעומתו, הוא סרט ממש לא קליל עם אמירה מאוד נוקשה שעשוי בצורה מאוד מסוימת שלא מתאימה, לדעתי, למחזות זמרץ באותה מידה הם יכלו לקחת את "רקוויאם לחלום" ולהפוך אותו למחזמר, why don't they? יש סיפורים מסוימים שלהפוך אותם למחזמר הם פשוט דבר שלא יעשה. גם כי הסיפור פשוט לא מתאים, ועוד דבר קטן שהוא דעתי האישית - הסרט הזה יותר מדי טוב, ואני מאוד חוששת שניסיון לעיבוד מחודש שלו רק יהרוס. וחבל.

Cabaret

New member
היום היה אותו

בערוץ 11. סרט גדול! אין על ג'ק ניקולסון.. כפרה!

המחזמר

המחזמר "המכשפות מאיסטוויק" הוא אחד הטובים ביותר שראיתי. יש לי פטיש מיוחד למחזמר הזה (למי שעד עכשיו לא שם לב לניק).. וכן, יש שיר שהבנות מפנטזות על גבר שנקרא MAKE HIM MINE. בכלל השירים שם מקסימים. נו מה יש להוסיף, מחזמר מצויין. ממליץ על הפסקול בחום.

Cabaret

New member
הייתי בחצי הדרך לראות אותו

ובסוף המשפחה גררה אותי ל"lion king". מילא....

לונושקה

New member
למה..

זה דווקא יכול להיות נחמד מחזמר על מועדון קרב........ זה אולי יהיה טיפה מוזר,אבל באמת יכול להיות נחמד

Hippie Jeannie

New member
חחחחחח...

"עיר השתן" ממש משעשע אותי. רנן ואני היינו ברסיטל ששרו בו את "The Privilege To Pee" וממש נהנינו.

GK_FF

New member
נשמע מעולה.

מצפה לזה! (השירשור גם ככה לא קופץ כבר..)

למעלה