תיראו איזה קטע

CameronLine

New member
תיראו איזה קטע

כבר יום ראשון!!! אבל בסכמ"ש הקודם אף אחד לא הגיב :{ השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: סיידליפ D: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

CameronLine

New member
וכמובן...

השבוע היה: סורי אבל חרא קרה לי משהו טוב: ניגשתי למתכונת בספרות ובתנ"ך? קרה לי משהו רע: הווו בואו לא ניכנס לשם קניתי: דאודורנט Oo הייתי ב: עבודה, בצפר ביליתי עם: לירן, כי אין לי חברים אחרים קראתי: ששאו"ק, אני לא אוהכב את כיוון העלילה :{ צפיתי ב: אורו-ביזיון שיר שנתקע לי בראש: שומדבר. אבל השכנים שומעים מזרחית -.-" עשיתי משהו משמעותי: למדתי המון גרם לי גאווה: לאדע :{ כל השבוע חכיתי ל: פסנתר שייפול עלי השבוע אני מצפה ל: יום רביעי, עושים שופינג בסופשבוע אני: נשברתי רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: מסתבר, שהברמנית מהפאב שאני הולך אליו באופן קבוע, ניהלה את הסניף שאני עובד בו, עד חודש לפני שאני הגעתי XD

מייקBI

New member
מרים את הכפפה...

השבוע היה: יותר טוב מקודמו קרה לי משהו טוב: קבלתי הצעה לפרויקט - וזה ניראה ממש מעניין קרה לי משהו רע: מתחתי שריר או אולי גרוע יותר - אני מקווה שזה לא רציני
קניתי: שום דבר הייתי ב: אילת - היה ממש נחמד ביליתי עם: אילת עם הילדים קראתי: לא רואה את זה קורה בקרוב - לצערי... צפיתי ב: פרק נוסף של משחקי הכס - מצטער אין כמו הספר - עדיין ממש נחמד שיר שנתקע לי בראש: חפשו בטיוב - Jonathan Coulton in LA -13- Re:Your Brains עשיתי משהו משמעותי: ממממ... לא ממש גרם לי גאווה: הילדים
(אני יודע שלא לזה הכוונה אבל זה מה יש
) השבוע אני מצפה ל: היום בערב למה השבוע - לראות פרק אחרון לעונה של יומני הערפד בסופשבוע אני: חוגג יומהולדת - יההההההששששש - לא אתם לא מוזמנים
רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: מממ... כרגע שום דבר... שבוע נהדר לכולם

CameronLine

New member
דווקא שני הפרקים האחרונים

היו ממש מגניבים. אריה כזאת שולטת!

מייקBI

New member
../images/Emo13.gif

צודק אריה היא אחת הדמויות היותר מענינות בספר/סדרה. קראת את הספר? עוד סדרת ספרים מאוד מומלצת - שולית הרוצח מאת רובין הוב - והמשכו השונים - הליצן הוא/היא אחד הדמויות שהכי אהבתי. מומלץ מומלץ מומלץ

CameronLine

New member
הליצן שולט כל כך!!!!

קראתי מזמן, צריך לקרוא את הטרילוגיות האחרות שלה בזהדמנות, כבר יותר מ4 שנים יש לי את הספינה המשוגעת באנגלית בבית, ולא עברתי תפרק הראשון XD וכמובן שקראתי, אני עכשיו בסוף הספר השלישי. אני לא אוהב את התפנית בעלילה :{

lily kane

New member
מיאו!

שבוע היה: יותר טוב מהשבוע לפניו קרה לי משהו טוב: הייתי עם אמא בלי להתחרפן לגמרי קרה לי משהו רע: המחשבות הדיכאוניות עוזבות רק מאוחר בערב קניתי: לחם מלא קל ועגבניות הייתי ב: סרט תלת ממדי תור היה כיף רק שהוא לא נכון מיתלוגית בגרוש אבל למי אכפת יש לוקי ♥ ביליתי עם: האחים רוב הזמן קראתי: וי פור ונדטה, אח קומקיס יפהפה צפיתי ב: אני אצפה עוד כמה שעות בקאסל עם האחים שיר שנתקע לי בראש: ticket to heaven 3 doors down עשיתי משהו משמעותי: למדתי לתואריה -> עוד לומדת גרם לי גאווה: 126 תגובות חצי מהם מבקשות ממני לא להתאבד (אז מה שזה צומי זה ממש שימח אותי><") כל השבוע חכיתי ל: ללישון השבוע אני מצפה ל: יום ההולדת של אחי הקטן בשבת בסופשבוע אני: חוגג מומלדת לאחי עם תפוחי לג בעומר רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: תמונה

למעלה