תיק 7683721-ב בעית אמון

תיק 7683721-ב בעית אמון

אני והוא - 35+, לי יש ילדים ממערכת קודמת. מערכת יחסים נפלאה תומכת מפרגנת יש סקס טוב. שנינו מטופחים עובדים ומתלהבים לקראת החתונה. המוקש - יש אקסית מעברו שמציקה לו בהודעות, במכתבים, בטלפונים. מציקה זה לא בדיוק הביטוי הנכון... הערתי לו בנושא לפני כשנה, אמר לי שהיא מטרידה אותו ואינו יודע איך להיפטר ממנה. השבתי שהדבר הכי פשוט זה להפסיק לענות לה. ממשיכה בשלה... והוא מגיב (כן, חיטטתי). כעת, היא יודעת שהוא חזק בזוגיות איתי אבל ממשיכה ברדיפות. והוא מעודד אותה ("תשלחי לי תמונות שלך"). ישבתי ובכיתי עכשיו שעה. אני לא יודעת מה לעשות. הילדים שלי קשורים אליו מאוד. אני קשורה אליו מאוד. אוהבת אותו ביותר. אבל חשה נבגדת. מוכנה להחליק את הפלירטוט הדבילי הזה.. אך מה אם זה יגלוש למעשים? אני לא רוצה להיכשל שוב.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם הוא מעודד אותה

שיתחתן איתה. לא הייתי קונה את החבילה שאת מתארת. גם במחיר ויתור על המקדמה לקייטרינג.

c2011

New member
את לא נכשלת הוא נכשל!!!

לא עוד במבחן הזוגיות שלכם ולא עומד במבחן הנאמנות! מה שרשמת מאוד מטריד, אם הוא עונה לה ומשתף איתה פעולה אז זו לא הטרדה! זו מעכרת יחסים!

c2011

New member
ועוד משהו

תתעוררי! הסיוט הזה נמשך לך שנה שלמה נראה לך הגיוני שזה מסתכם בהודעות ובתמונות? לתקופת הזמן כל כך ארוכה חייב להיות יותר דלק כדי להמשיך להתקיים (מקווה שהבנת למה אני מתכוונת)

את גרושה ועדיין לא צברת נסיון חיים? האם לאור

עברך, לא נראה לך שלא צריך למהר להתחתן? האם אינך חושבת שכדאי לך מאוד לשקול בכובד ראש את מערכת היחסים ביניכם ובינו לבין האקסית שלו ולהחליט שאם הוא מפלרטט בתקופת השיא הרומנט שלכם - לפני החתונה אחרי החתונה זה עלול להחמיר, לי זה נראה מערכת כושלת שכדאי לך לחשוב היטב לפני שאת שוב עושה טעות. אני מבינה שאת פוחדת מפרידה כי קשה לאם גרושה עם ילדים למצוא חבר לחיים, (אם תרצי בעל) אבל אם כבר מצאת מישהו כדאי מאוד שתחשבי, תבדקי ותמתיני כדי שלא תחזרי על התסריט הקודם.

seeyou

New member
זוגיות/נשואים זה "עיסקת חבילה"

בכול עיסקת חבילה יש דברים טובים ודברים רעים או פחות נעימים העולם בדרך כלל לא מתנהל לפי רצונינו לדעתי,לפעמים יש לשקול מה היתרונות בנקודת הזמן מאחר שלא ניתן לתכנן את העתיד - כיצד נסתכל על הכישלון באופן חיובי: • כשלון אין משמעותו שאתה כשלון – משמעותו שעדיין לא הצלחת. • כישלון אין משמעותו שלא השגת כלום – משמעותו שלמדת משהו. • כשלון אין משמעותו שאתה טיפש - משמעותו שיש בך אמונה עזה ואומץ. • כישלון אין משמעותו שהתבזית – משמעותו שמימשת רצונך לנסות. • כשלון אין משמעותו שלא תשיג זאת – משמעותו שאתה צריך לעשות זאת אחרת. • כישלון אין משמעותו שאתה נחות – משמעותו שאתה לא מושלם. • כישלון אין משמעותו שבזבזת את חייך – משמעותו שאתה יכול להתחיל מחדש. • כישלון אין משמעותו שאתה צריך לוותר – משמעותו שאתה צריך להשתדל יותר. • כישלון אין משמעותו שלעולם לא תצליח – משמעותו שאתה צריך יותר זמן. • כישלון אין משמעותו שאלוהים זנח אותך – משמעותו שיש לו רעיון יותר טוב. ועוד דבר כשלון זה קורה במבחנים במבחן החיים כולם עוברים
יוסי

יוסף, הפכת את הכשלון להצלחה. בעיני כישלון הוא

כישלון ולא רווח והוכחה שלא עשיתי נכון מה שהייתי אמור לעשות כישלון הוא הוכחה/תוצאה לטעות או דרך לא נכונה שביצעתי משימה. כישלון הוא דבר צורב, מעליב, ומשמעותו הלכתי בדרך הלא נכונה. לא בהכרח כישלון יוליד רעיון טוב יותר, לא בהכרח אם הייתי משתדל הייתי מצליח .

seeyou

New member
-את סתם קש קשנית !-

את לא מגלה את מיקרה הפרטי שלך לכן מתפלספים נכון או לא נכון זה משתנה בגלל הרבה גורמים כגון:: נורמה חברתית-חינוך-זמן ומקום גאוגרפי...... מזיכרוני-הטיולים היפים ביותר שלי בחו"ל היו כאשר "הלכתי בדרך הלא נכונה"
-טעויות ניווט כאשר שרון חצה את התעלה עשה את זה שונה ממה שהיה אמור לעשות לפי הפקודות

אייבורי

New member
אההה

אל תתני למציאות להפריע לך המשיכי להיות מטופחת מתלהבת לקראת החתונה

למעלה