תיק 250K

מצב
הנושא נעול.

danieln24

New member
תיק 250K

תיק 250K
היי, 250K ללא שימוש בטווח הקרוב. אנא חוו דעתכם. 30% סולידי, 70% מנייתי לפי הפירוט: סולידי - 30%: תעודת סל הדס שקל (=מדד אג"ח ממשלתי לא צמוד) מנייתי - 70% מחולק שווה בשווה בין תעודות הסל הבאות: קסם סין קסם דקס קסם יורוסטוקס קסם הודו קסם מזרח אירופה קסם ת"א 25

n u 1

New member
danieln24 - סטופ לוס

תיק 250K
היי, 250K ללא שימוש בטווח הקרוב. אנא חוו דעתכם. 30% סולידי, 70% מנייתי לפי הפירוט: סולידי - 30%: תעודת סל הדס שקל (=מדד אג"ח ממשלתי לא צמוד) מנייתי - 70% מחולק שווה בשווה בין תעודות הסל הבאות: קסם סין קסם דקס קסם יורוסטוקס קסם הודו קסם מזרח אירופה קסם ת"א 25
danieln24 - סטופ לוס
קסם סין - מה הסטופ לוס . קסם דקס - מה הסטופ לוס . קסם יורוסטוקס - מה הסטופ לוס . קסם הודו - מה הסטופ לוס . קסם מזרח אירופה - מה הסטופ לוס . קסם תא 25 - מה הסטופ לוס . דעתי האישית - אין בעיה עם התיק הנל - יש בעיה חמורה עם הסטופ לוס .

ה ג ו ל ם

New member
הסבר בבקשה -סטופ לוס

danieln24 - סטופ לוס
קסם סין - מה הסטופ לוס . קסם דקס - מה הסטופ לוס . קסם יורוסטוקס - מה הסטופ לוס . קסם הודו - מה הסטופ לוס . קסם מזרח אירופה - מה הסטופ לוס . קסם תא 25 - מה הסטופ לוס . דעתי האישית - אין בעיה עם התיק הנל - יש בעיה חמורה עם הסטופ לוס .
הסבר בבקשה -סטופ לוס

למה סטופ לוס ?

danieln24 - סטופ לוס
למה סטופ לוס ?
אם ההשקעה היא עם פיזור ולטווח ארוך, בשביל מה צריך את הסטופ לוס ? הרי אם הוא היה קונה את התיק הזה באיזור אפריל האחרון... במאי הסטופ לוס היה מעים אותו מחלק גדול מהתעודות... ובהפסד גדול לעומת דבקות בתיק כאשר יש פיזור גדול, ופה יש פיזור ענק בכל העולם, וההשקעה היא לטווח ארוך אין צורך בסטופ לוס שיכול רק לחתוך את הרווחים העתידיים

zivhi

New member
חצי מהמניות באירופה ?

תיק 250K
חצי מהמניות באירופה ?
נראה לי מוגזם. מה עם ארה"ב ? אני הייתי מגדיל גם את החשיפה בארץ, ו/או הולך על סקטורים ולאו דווקא על מדינות.

fox in socks

New member
אז ככה:

תיק 250K
אז ככה:
1) אם אתה מתכוון להחזיק אותו לטווח של יותר 3-4 שנים, אז אתה יכול לעבור ל 100 אחוז מניות. 2) יש לך אחוז ניקר בשווקים מתעוררים, היתי שומר על הנירות האלו אבל משחק עם היחס, ככה שהשווקים התעוררים כולם לא יהוו יתר מ25 אחוז מסך כל המניות 3) מקומה של ארה"ב נפקד מהשווקים הסולידים (למרות שבדרך כלל אני בעד להקטין את המשקל של השוק האמריקני, להביא אותו ל 0 זה טיפה מוגזם) 4) שים לב שיש חפיפה בין הדקס ליורוסטוק.

danieln24

New member
תשובות

אז ככה:
1) אם אתה מתכוון להחזיק אותו לטווח של יותר 3-4 שנים, אז אתה יכול לעבור ל 100 אחוז מניות. 2) יש לך אחוז ניקר בשווקים מתעוררים, היתי שומר על הנירות האלו אבל משחק עם היחס, ככה שהשווקים התעוררים כולם לא יהוו יתר מ25 אחוז מסך כל המניות 3) מקומה של ארה"ב נפקד מהשווקים הסולידים (למרות שבדרך כלל אני בעד להקטין את המשקל של השוק האמריקני, להביא אותו ל 0 זה טיפה מוגזם) 4) שים לב שיש חפיפה בין הדקס ליורוסטוק.
תשובות
תודה לעונים 1. לגבי טווח הזמן, לכשנתיים. 2. לגבי ארה"ב - אני חושב שאתה צודק, אחליף את דקס או יורוסטוקס בנאסדק

mnakash

New member
לטווח של שנתיים התיק הזה

תשובות
תודה לעונים 1. לגבי טווח הזמן, לכשנתיים. 2. לגבי ארה"ב - אני חושב שאתה צודק, אחליף את דקס או יורוסטוקס בנאסדק
לטווח של שנתיים התיק הזה
מסוכן מאד לדעתי. הייתי עובר ל %80 אג"ח (50% צמוד ו 50% שיקלי) ו20% מדדי מניות (הייתי הולך על ת"א 25 ו S&P בלבד)

fox in socks

New member
אני היתי הולך על ראסל 2000

תשובות
אני היתי הולך על ראסל 2000
ואם אתה מחזיק לשנתיים סים לב שיש רמת סיכון לא מבוטלת באחוז מניתי גבוהה

3-4 שנים זה לא טווח מספיק ל 100%

אז ככה:
3-4 שנים זה לא טווח מספיק ל 100%
3-4 שנים זה לא טווח מספיק ל 100% מניות, טווח של 10-15 שנה הוא טווח זמן שיותר מתאים ל 100% מניות ולדוגמא תראה את מי שהשקיע בפברואר 2000 ומה מצבו היה בפברואר 2003...

anavi131

New member
קסם דקס מיותר

תיק 250K
קסם דקס מיותר
תשקיע יותר ביורוסטוק. במקום תא 25 הייתי בוחר בתל דיב. ולמה 70% מנייתי?זה תיק ל 10-20 שנה?

anavi131

New member
20 החברות המחלקות דבידנד הכי גדול

איך עובד תל דיב ?
בינהם הבנקים (לאומי ,הפועלים),חברות בניה (אפריקה,אלביט הדמיה,אלרוב,אלוני חץ)וחברות השקעות ,אחזקות וביטוח ותעשיה. סה"כ מדד מרשים של קבוצה נבחרת. מכפיל רווח 9.37 לעומת 17.67 של מדד תא 25. מכפיל הון 1.79 לעומת 3.12 בתא 25. לאורך שנים זאת השקעה עדיפה ע"פ קנייה של מדד ענפי אחר.גם כל רבעון מקבלים דבידנד...

zivhi

New member
אוקיי תודה!

בינהם הבנקים (לאומי ,הפועלים),חברות בניה (אפריקה,אלביט הדמיה,אלרוב,אלוני חץ)וחברות השקעות ,אחזקות וביטוח ותעשיה. סה"כ מדד מרשים של קבוצה נבחרת. מכפיל רווח 9.37 לעומת 17.67 של מדד תא 25. מכפיל הון 1.79 לעומת 3.12 בתא 25. לאורך שנים זאת השקעה עדיפה ע"פ קנייה של מדד ענפי אחר.גם כל רבעון מקבלים דבידנד...
אוקיי תודה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה