תיק רפואי - לאן הוא נעלם ?

תיק רפואי - לאן הוא נעלם ?

לידענים ! תיק רפואי של חייל בצבא אשר היה מטופל במרפאות חוץ בבית חולים - לאחר שעברו שנים רבות - היכן הוא נימצא ? היכן צריך לחפש אותו ? איך עובדת הבירוקרטיה הצבאית הרפואית ? מדובר בסיפור של כ-20 שנה ! תודה מראש לכל המומחים מתושלח הצעיר

prince amir

New member
נראה לי כי התיק שלך כבר במחיזור

אחרי תקופה כה ארוכה ששחכת בכלל מהתיק, יש התיישנות על חומר רפואי מלפני 20 שנה, בית החולים חייב להחזיק את התיק למשך 7 שנים ואחרכך מועבר לאריכון, משם עם לא היה ביקוש או תנועה במשך 10 שנים התיק עובר לגניזה, בקיצור חבל על המקום בארכיון כי יש עוד מליוני תיקים אחרים. אבל שווה לבדוק בכל זאת.

גניזה

מה מתחבא אחרי המושג - גניזה ? התיק משנה מקום או מיקום ? האם מישהוא לוקח את התיק באופן פיזי בידיו ומניח אותו במקום אחר ? אני פניתי למספר מוסדות בארץ - ובשום מקום לא הזכירו את המושג גריסה או שריפה של מסמכים ישנים ! תודה על התגובה

ברק 188

New member
לי מצאו את התיק מלפני שלושים שנה...

לפנות ליחידה לפניות ותלנות הציבור משרד הבטחון. מען- רחוב קפלן מס'37 תל-אביב מיקוד:61909 טלפונים-03-6975540/5423/5349 פקס-03-6976711 דואר אלקטרוני-([email protected] (E-MAIL מועדי קבלת קהל:א-ה, בשעות 08:00 עד 15:30 . בהצלחה,אצלי לא הצליח החומר שביקשתי ,יצא ,נעלם.נמוג. ואני יודע בודאות שהיה שם ,ולראות בעצמי את התיק לא נתנו לי ,מי שיש לו כח לזה שיקום.

ibz1

New member
בהחלט דורש טיפול

אני מבאי היחידה לתגובות קרב בתה"ש. בפעם האחרונה שהגעתי לשם, מצאתי בחדר השרותים עשרות ארגזים מלאים בתיקים אישיים של מטופלים, עם כל הפרטים האישיים מאד, עם כל הבעיות הפסיכיאטריות מופקרים לעיני כל. התיקים הנ"ל שייכים למטופלים משנת95-96. כל אחד יכול לגעת, לעיין, לחטט, כראות עיניו. זהו הפקרות, ביזיון, ועברה על חוק חיסיון רפואי. שלא לדבר על פגיעה בכבוד המטופל. אז אתה שואל על תיק לפני 20 שנה????????????? הצחקת אותי......... א.ב.צ.

למעלה