תיק צילום

-איל-

New member
תיק צילום

מחפש תיק גב למצלמה. היכן ניתן למצוא מבחר תיקים ? מישהו ראה את התיק החדש שמוכרים דרך מסע אחר ?

montella

New member
גם אני מחפש

מחפש תיק או מנשא עמיד במים לגוף + 2-3 עדשות

מה כמות הציוד?חייבים להתאים לגודל

אולי Expedition 3 של TAMRAK - האם כזה סגנון?

-איל-

New member
גודל תיק

אני מחפש תיק למצלמה, שתי עדשות ומבזק. גם מקום לדברים אחרים כגון בקבוק מים. לא משהו גדול.

amirmk

New member
לכמות כזו קטנה של ציוד

כדאי לך להשאר עם תיק צד. אם אתה מתעקש יש את סדרת המיקרו טרקר של LOWEPRO. תיקי גב אמורים להכיל כמות גדולה של ציוד, ואפילו 400 2.8 או דומה, אחרת אין להם יתרון על תיקי צד.

-איל-

New member
היכן ניתן למצוא ...

היכן ניתן למצוא חנות טובה עם מבחר של תיקים ?

אריק פ

New member
אמממ

ביוגנד ראיתי מבחר טוב. אולי יש עוד מקומות. יש תיק של Lowepro שמחולק לציוד צילום ולשאר דברים (אוכל, מים). תנסה לחפש אחד כזה. בהצלחה!

idohal

New member
האחים יוגנד=אחים יוגנד. אפשר לטייל

לאורך רח' אלנבי ופינת בן יהודה אזור חנויות הצילום. כדאי להשוות מחירים

yair6

New member
תיק גב

יש לי כזה תיק גב של מסע אחר. הוא נוח מגן היטב על ציוד הצילום וחוסך לקחת תיק נוסף. המקום מרווח בתא המצלמות וניתן לחלוקה פנימית

-איל-

New member
תיק מסע אחר

יש מקום לתפוש את החצובה ? ולקחת דברים אחרים כמו בקבוק מים ...?

nightjar

New member
כדאי לבדוק בחנות לציוד טיולים

בחנויות צילום אותו התיק עשוי להימכר במחיר גבוה יותר כי "ציוד צילום" וידוע ש"ציוד צילום" הוא יקר. בחנויות לציוד טיולים גם יש נטייה לתת הנחות, למשל למדריכי טיולים. כדאי לבדוק ב"למטייל", דיזינגוף סנטר. בהזדמנות זו אני יכול להמליץ על תיקים של TATONKA. יש לי גם תיק צד לצילום וגם תיק גב (רגיל). אני מאוד מרוצה מהתכנון והאיכות. כדאי לציין שבארץ יש איזו שהיא "נעילה" על תיקי LOWE. הם אמנם לא רעים, אבל יש עוד חברות, למשל TATONKA ו TMARAC. הבעיה היא שמסיבות היסטוריות כולם קונים בארץ LOWE ולכן המבחר של שאר החברות מצומצם יחסית. בחו"ל היכן שהמבחר גדול, LOWE הרבה פחות נפוצים. דרך אגב גם תיקי צילום הרבה יותר זולים בארה"ב מאשר בארץ.

למעלה