תיק עור - ריח !!!

shakshoooka

New member
תיק עור - ריח !!!

שלום, הזמנתי לפני כחודשיים תיק עור דרך אתר אינטרנט שאנשים מכל העולם קונים ומוכרים בו. התיק שהזמנתי הגיע אלי מהודו. אני ממש ממש רוצה כבר ללכת איתו, הבעיה איתו שהוא מאוד, אבל מאוד, מסריח, עד לרמה של עושה כאב ראש... ניסיתי כל מיני דברים, קניתי תכשיר בשם אודור-גון, ריססתי מלא, לא עזר איווררתי במרפסת ימים שלמים שטפתי אותו עם סבון שמתי אותו למשך הלילה עם סודה לשתייה כל הרעיונות שהציעו לי, ושום דבר לא עזר התקשרתי גם לכמה חנויות שמוכרים עורות ולאף אחד לא היה מענה.... אני ממש רוצה לשים אותו, למישהו/י יש פתרון ???

בלונד23

New member
לצערי אין מה לעשות

עור שאינו איכותי מסריח וכבר יצא לי להיכוות ולרכוש בחנות נעליים זולה וזרקתי אותן לפח. כפרה.

בגלל זה הפסקתי להשתמש בתיקים מטופ טן

ואקססורייז-הריח הזה כל כך לא נעים,במיוחד אם התיק נרטב. פעם התביישתי בריח של התיק שנרטב לי מהגשם והסריח פשוט את כל האיזור.

flutter girl

New member
רק שיהיה ברור שלא מדובר בעור...

התיקים בטופ טן שהם דמויי-עור עשויים מסקאי, וזה אכן חומר מסריח בטירוף. אעפ"כ כשהם מתבלים הם גם נוטים לאבד את הריח המסריח. אישית קניתי מהם רק תיקי בד.

m i c h m i c h

New member
זה לא הסקאי מסריח

זה ריח שמוסיפים לו כדי שיריח כמו עור . דפוקים.פחח

flutter girl

New member
את רצינית?!

מה נסגר איתם?!
וואי כל פעם שהיינו פותחים סחורה הייתי חוטפת בחילה מהריח של הסקאי.

niya

New member
הודו, אחחח, הודו, את מזכירה לי../images/Emo199.gif

אנחנו קנינו בהודו סדין מצוייר (כזה שפורשים על החוף), ולא משנה כמה כיבסנו אותו ואווררנו אותו, הוא עדיין מסריח מהחומרים של הצבע (עברה למעלה משנה וחצי מאז חזרנו) אנחנו מאד אוהבים את הסדין הזה, אבל מתבאסים מהריח... הבד כבר מתפורר מכביסות אבל הריח בשלו

niya

New member
קחי את הבאסה בסבבה../images/Emo24.gif

כמו שאומרים אצלנו, מסרי את התיק לחנות יד שניה כלשהי (שלא תרגישי שיצאת ממש פראיירית) - ולמדי לפעם הבאה...

למעלה