תיק עבודות

• פותח הנושא itan1
  • פורסם בתאריך

itan1

New member
תיק עבודות

מה צריך להיות בתיק עבודות, איך הוא צריך להיות ערוך, ועוד כול מיני עצות שקשורות לתיק עבודת לפרסומות. למתעניינים לא החלטתי להתחיל לפרנס את המשפחה, פשוט נראה לי נחמד לעשות תיק עבודות.

haddar

New member
נחמד לעשות תיק עבודות?

what the....? ברור לך שגם אם תעשה תיק עבודות (תן לי כמה רגעים, זה קצת מוזר
), 100% ממנו יתחלף עד שתגיע לשלב של לחפש עבודה - אז יהיה לך תיק לגמרי אחר. גם מעבר לזה, מי יודע מה יהיה צריך להיות בתיק עבודות בעוד 10 שנים?

itan1

New member
זה לא לעוד 10 שנים. זה לעכשיו.

חשבתי לעשות אתר אינטרנט שהוא בעצם תיק העבודות שלי. ולמה כול כך לא נעים לעשות תיק עבודות?

SkyHunter

New member
איך אתה משווק את עצמך?

אז זהו, שאתה לא משווק את עצמך. אתה לא משווק את הדיעה שלך. והדבר הכי חשוב זה להיזהר לא להתאהב בדברים שאתה עושה. כי מי שרואה את התיק שלך יכול לחשוב בדיוק ההיפך. שום דבר אישי, חמוד, אתה מאוד מוכשר. מפרגנים. אבל זה האלמנט שצריך ללכת איתו. לעשות לעצמך בדיקות מרובעות ומתומנות על מה אתה מכניס ומה אתה משליך. היאורה. היאורה השליכוהו. SkyHunter

foufoune

New member
איטן

אני חושבת שזה ניפלא להשתמש בכישרון שלך וכבר לאסוף דברים. לי יש תיק עבודות גם מכיתה ט או ח-. תכניס לתיק העבודות שלך כל דבר שאי פעם יצרת- סיפור, בדיחה, ציור, פסל, תפאורה, ברכת יומולדת, צילומי סטילס- בקיצור- כל דבר שעשית אותו ואתה גאה בו. נכון- עם השנים תהפך ליותר מוכשר ויותר ממוקד- אבל אין דבר טוב יותר מלהראות תהליכים- הבוס- או מנהל ביה"ס לאומנויות- יראה את הפוטנציאל שטמון בך. ולא חסרות היום מיסגרות עבודה לנוער שוחר אומנויות ומדע- כדאי לך ללכת על זה- לפתח, להתפתח- והכי חשוב לפגוש חברה בגילך שמדברים בשפה שלך- שפה יצירתית. אתה תגלה שיש הרבה מעבר למה שאתה מכיר היום- וגם בגילך תוכל כבר להכנס לעולם הזה. בהצלחה חמוד. פופון

אורז

New member
מה לשים בתיק עבודות?

תראה, אם אתה מתכנן ללכת לראיון עבודה, כדאי לשים בתיק עבודות מגוון עבודות שבהם מתמחה המשרד, כלומר אם אתה הולך למשרד אינטראקטיב, כנראה שפחות יעניין אותם תשדירי רדיו. בכל מקרה, כדאי לשים בתיק עבודות את העבודות הכי טובות שלך כי כישרון קריאטיבי אפשר לראות בכל מודעה ולא רק בסרטים עתירי תקציב. במקרה שלך, מה הלחץ? אני חושב שזה אחלה שתעשה אתר עם העבודות שלך ושתכניס בהם את העבודות שאתה הכי אוהב. אתה הרי לא הולך לחפש עבודה מחר. קח דוגמא מהאתר של הלמו שמתעסק בקריאיטיב בעיקר בשביל התחביב.

itan1

New member
הלינק מגיע לסתם אתר, בלי קשר.

אגב אין לחץ. תודה.

למעלה