תיק עבודות שלי! חיחי

lironosh15

New member
תיק עבודות שלי! חיחי

חחח היום לקחתי תתיק עבודות שלי!! כן, בדילאי מטורף אבל לקחתי וזה מה שחשוב! היה כ"כ נחמד להיות שוב בשיעור בג'פטו!!! רק ראיתי מבחוץ ולא דיבבתי אבל זה היה נחמדדדד!!! ממ... אבל מה, אני לא יודת בקשר לתיק עבודות שלי :/ יפה תמיד אמרה לדבר חזק וזה מה שעשיתי, אבל זה נשמע כאילו אני צורחת ולפעמים זה ממש לא מתאים :/ אבל בגדול אני מרוצה ממנו :] יאי! תיק עבודות! XD עכשיו, אני אמורה לשלוח אותו ביחד עם הקורות חיים? אני צריכה להתקשר לפני להגיד להם שאני שולחת? S:

chen010189

New member
כבר 8 חודשים עברו עוד לא לקחתי אותו..

בגלל הצבא והלימודים זה בכל זאת צריך לפנות כמעט יום שלם רק בשביל זה..בגלל הנסיעות עד לשם זה אוטובוס ממני לתחנת רכבת 30-40 דקות, רכבת לתל אביב 60-75 דקות, אוטובוס לגבעתיים 10-20 דקות הזמן באולפנים עצמם..אחר כך שוב הנסיעה הבייתה אותם זמנים.. נראה לי אבל שחודש הבא אני אוכל לקחת וואי מזה לא נעים לי =\

MorraniChan

New member
די נו.. למה אני לא רואה הודעות?! ><

את צריכה קודם להתקשר לאולפנים ואז לברר אם את יכולה לשלוח קורות חיים ודגימות קול. אם כן אז את צריכה לשכפל את הדיסק ורק אז לשלוח אותו עם הקורות חיים בקשר למה שאת צריכה להגיד: "שלום :) [תחייכי בזמן שאת מדברת. שומעים את החיוך בטלפון] אני לירון ואני ממש רוצה לדבב באולפנים שלכם. אני יכולה לשלוח לכם קורות חיים ותיק עבודות?" זהו P: -בהצלחה!-

למעלה