תיק סגור ובאר שבע

orlon

New member
תיק סגור ובאר שבע

אני לא יודע אם כבר נחשפתם לערוץ החדש (זהירות לא יותר מדי), אבל בין כל האיכסה יש סדרה בשם "תיק סגור" שמספרת על שוטר תל אביבי שמועבר למחלק הרצח בבאר שבע- קודם כל, הסדרה הזאת מצויינת וכל מי שנהנה מכל הפורמט של רצח-חקירה-משפט-מכות סטייל חוק וסדר מובטחת לו הנאה. הקיצקץ, ישבתי לי היום מול דוקומדיה וגיליתי שעריית באר שבע נורא נפגעה מהסדרה ומההערות שהתל אביבי מוציא ובכלל מאפיון הדמויות לפי הסטיגמה הבאר שבעית. איזה כבדים!!! אני בכלל לא מבין את הקטע, כי לפי מה שהבנתי הגיבור הולך ומתאהב בעיר...ובכלל, אני חושב שהסדרה הייתה יכולה להתרחש בכל עיר בארץ. ונסיים במקבץ ציטוטים שהוצאתי שמופיעים כל הזמן בפרומואים: "עיר בלי ים זה כמו אישה בלי תחת" "תכיר- שיכון ל´, מכאן באים מהגהנום לקבל רעיונות"

שיכון ד´, לא ל´. הוא ידוע לשמצה

בכל הארץ. בכל אופן, אני גם חושבת שהסדרה מצוינת, ומסכימה איתך שהעירייה כבדה. אני דווקא מברכת על זה שיש סדרה שמתרחשת בבאר-שבע. אני לא חושבת שבשום מקום גורמים לזה להראות כאילו בבאר-שבע יש פשעים מיוחדים, או שיש יותר פושעים בבאר-שבע. סדרת משטרה של כל עיר היתה מראה את האיכסה. האם זה סטראוטיפי לבחור למקם סדרה כזאת בבאר-שבע, או שסדרה שמתרחשת בבאר-שבע עוסקת בפשע? יכול להיות, אבל זה עדיין לא מפריע לי. מה שאני ואחי מנסים להבין עכשיו זה איך צולמה סדרת טלויזיה בכל רחבי באר-שבע ואנחנו לא שמנו לב.

לפי דעתי..

לפי דעתי התשובה לשאלתכם זה שפשוט זה כנראה לא ענין אף אחד ביגלל זה גם עכשיו לא ממש מדברים על זה בשלב מסוים אם הסידרה תתחיל לצבור רייטינג ואחוזי צפיה בטח נישמע יותר עליה ועל השחקנים שגי מוכרים בסך הכל וזהו בכל מקרה אחלה סידרה

לא מדברים על מה?

שמצלמים סדרה בבאר-שבע? Like, hello! שום דבר מרגש אף פעם לא קורה כאן. תאמיני לי שכשסוף סוף קורה משהו, כמו סדרה, אנחנו מצפים איכשהו לדעת. ומה שהפתיע אותנו זה לא כל כך זה שלא הודיעו על הצילומים, אלא זה שבהתחשב בכך שמהפרקים שראינו עושה רושם שהם הקיפו את רב באר-שבע, מוזר שאנחנו, אנשים שבכל אופן מסתובבים בחוץ מדי פעם, לא ראינו אותם (יש לכם מושג מתי היא צולמה? עושה רושם שבקיץ שעבר, נכון?)

אוי בטח

אוי כן איזה סדרה פצצתית ממש אהבתי אני ממליצה בחום אחלה סידרה באמת יפה לראות סוף סוף משהו תוצרת ישראל ברמה טובה כל כך מזמן לא ראיתי

למעלה