תיק נשיות

תיק נשיות ../images/Emo100.gif

מעטים הגברים שלוקחים עימם תיק, במקרה הכי גרוע הם לוקחים תיק גדול כזה או פאוץ', אבל אצלנו הנשים העניין במרבית המקרים הוא כזה שלכל מקום נסחוב תיק, ולרובנו יש מגוון רחב של תיקים <כמוני
>. מה יש בתיק הנשי שמסמן את הנשיות, חוץ ממוצרי היגניה
כלומר מה אנחנו ניקח איתנו לכל מקום שגברים לא יקחו

תאירU4

New member
אני לא מסתובבת עם תיק...

בתיק שלי יש המון דיסקים של צילומים US של הילדים שלי. והמון המון ניירות שפעם בשנה בזמן שאני נוסעת ברכבת ישראל אני מסדרת וזורקת את הכל.

יש לי בתיק הכל !!

למעט פלאפון, סיגריות, יומן, מוצרי הגיינה וכיו"ב יש לי בתיק פנקס, עט, מגבונים לחים, כרטיסי ביקור שלי ושל בעלי, מברשת, גומיה/קליפס ועוד...

גם התיק שלי עמוס כל הזמן

אבל אני אוהבת להחליף תיקים ולפחות פעם בחודש יושבת ועושה סדר ואז זה מחזיק לפחות לשבוע חחחח יש לי שם כל מה שאני צריכה במידי דברים שאי אפשר לצאת בלעדייהם מהבית בערך מה שיש להילה ... וגם את המחברת שאני כותבת בה מידי פעם .

happymam

New member
וואו מחברת זה רעיון מעולה!!

לא חשבתי על זה. אבל הבעיה היא שצריך תיק גדול בשביל כל זה וזה פחות אופנתי לדעתי. אז צימצמתי את זה לארנק מפתחות ורשיונות רכב ושפתון. תמיד חסר משהו זה לא יעזור מה יהיה שם.

אז תקני פנקס או טייפ מנהלים

יש לי במירס עכשיו כמו טייפ מנהלים אז בלילה השבוע כשעלה לי רעיון פשוט הקלטתי את עצמי חחחחחח לפעמים אני שולחת לעצמי מסרים גם בתפוז ככה כשאני באה הביתה זה מחכה לי על המחשב.

ארנק, אודם, פלאפון, מפתחות

עט, בקבוק מים. אם אני עם הילדים זה כבר יותר מורכב.

בתיק? כל העולם ואחותו ../images/Emo13.gif

בית קברות של פתקים, איפור, יומן, פלאפון, וכל מיני ODS AND ANDS שלא היה איפה לשים אז דוחפים לתיק

חצי בית בתוך התיק../images/Emo163.gifוהחצי השני..

בתוך התיק השני
ככה אני....מרגישה ביטחון כשאני סוחבת איתי חצי בית.... <ממלקי,שכנראה בגלגול הקודם היתה צב
>

גלית35

New member
הוו פעם היה לי תיק ענק סחבתי את../images/Emo20.gif

כל הבית-כבר שנתים בערך יש לי תיקים קטנים יחסית,עד שלפני שנה חברות קנות לי ליום ההולדת תיק עור קטן. יש לי בו איפור,יומן קטן,מוצרי הגיינה,קונדומים,נירות,כדורים,פלאפון,מברשת שער,סוכריותלפעמים ספר,ולרוב איזו עבודת חרוזים שאני עושה.

המונשרי

New member
מה בתיק? רגע מחטטת.................

הדברים הרגילים: ארנק תיק איפור מפתחות פלאפון ספר תהילים קמע פנקס קטן + עט חוט דנטלי מסטיקים

למעלה