תיק מגניב...

dr dirt

New member
תיק מגניב...

שנים שלא הייתי פה אז יש לי עוד שאלה להיום... ראיתי פעם שעוד היה לאנשים כוח לעשות הפגנות נגד מחירי הביטוח על אחד האופנועים כנראה של רוכב מהפורום תיק מגניב לזנב... מצאתי אותו באינטרנט בקישור המצורף מישהו יודע אם ניתן להשיג אותו בארץ או בחו"ל במרחק נגיעה כי בebay (מקום הקניה הראשי שלי ב3 שנים האחרונות) לא מצאתי? מגניב לאלה

Elmer fudd28

New member
כנס

כנס לכולבוטקס, יש שם שמן אחד (שניים בעצם, אבל רק אחד מצדיק את האוויר שהוא צורך) בשם משה. שאל אותו לגבי התיקים של AXIO. לי אישית יש תיק גב שלהם, מוצר מדהים
רכבתי עם המון תיקים, עד שקניתי את ה- AXIO. יש גם תיקי שנב ומיכל מדליקים. קצת יותר יקר מתיק גב רגיל, אבל שווה כל שקל. אני רוכב איתו כבר כמעט שנה, וכל פעם מחדש מתלהב ממנו. אין סימני עייפות, הרצועות עדיין בשרניות ומלאות, הריצ'רצ'ים במקום, והכל יושב כמו שצריך. גם אם אתה צריך לקחת איתך ארנק ופלאפון, וגם עם עשרה קילו, התיק נוח באותה מידה.

dr dirt

New member
תודה

לא נראה כל כך קשיח ופלסטיקי כמו חלק מהאופנוע אבל נראה מספיק טוב. אני אכן אלך לבדוק. מה שכן גם התיקי גב די מגניבים ואולי אני אחליף את הjansport המעפן שאני נוסע איתו שנים...

Spondylus

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo16.gif../images/Emo6.gif

"(שניים בעצם, אבל רק אחד מצדיק את האוויר שהוא צורך)" הרגת לי ת'דודה והפלתי את קרם הידיים בגללך.

erezb1

New member
קצת רטרו אבל עושה את העבודה

את מת לכזה תיק, קשיח, יפה ומוגן מגשם. יש יבואן אחד בארץ והמחיר אמור להיות מעל 1000₪. דיברתי איתו ואם תהיה קבוצה גדולה, המחיר יירד בהתאם. לא דיי סקפטי, אבל אם יש מתעניינים, יש מצב לקבוצתית. גילוי נאות, אם מצאת בחורות נאות, גלה לי היכן ארז

מיצו

New member
"לא די סקפטי" = "לא סקפטי" = "כן נראה לי"...

ולכן אני חושב שהתכוונת הפוך. אתה "די סקפטי", וגם אני. אם תצליח לארגן כמות של אנשים תגיד לי. אגב, לידיעה כללית, חלק גדול מהתיקים היפים האלה לא ממש פונקציונאליים ליום יום. אני לא מכיר אישית את הדגם הזה, אבל בזמנו קניתי משהו מדהים מקרבון ולמרות היופי, הוא לא ממש פרקטי בגלל חלוקת תאים טיפשית לגמרי.

ברמת העיקרון אני מעוניין

זה יהיה בעיקר תלוי במחיר, אם ההנחה תיהיה של 29.99 ש"ח יהיה לי הרבה יותר קשה להחליט מאשר אם תהיה הנחה של 399.99 ש"ח. ניראה לי שהפואנטה הובנה.

dr dirt

New member
מכיר אותו

האמת די מכוער הייתי אומר... התיקים של axio בהרבה יותר יפים ובקניה מebay גם המחיר נחמד (בסביבות ה90$)...

למעלה