תיק לפאלם וגג´טים

e-magine

New member
תיק לפאלם וגג´טים

לפני המפגש, מישהו הבטיח שיהיה ווסט מרובה כיסים לנשיאת פאלם ויתר הצעצועים. רציתי לדווח לכם משהו שגילית ובינתיים נראה לי שעונה על חלק מהבעיה ובמחיר מצחיק. מדובר בתיק המכונה "תיקדואר" שנמכר בחנויות אורנג´ במחיר מצחיק של 18 ש"ח, וזאת מכיוון שבעצם הוא אביזר לקידום המכירות והתדמית של חברת אורנג´. אני לא יודע איך להגדיר אותו בדיוק, זה לא פאוצ´ זה משהו הרבה יותר גדול, משהו כמו חצי אפוד שנתלה בהצלב, יש לו תא אחד גדול מאד ושטוח, לפניו שלושה כיסים, ועוד כיס לפלאפון, ועוד כיס למטבעות, וכיס פנימי. היתרונות: נראה בינתיים איכותי ולטעמי גם יפה, בהחלט לא משהו שמקבלים כמעט בחינם. יש בו המון מקום, לפאלם, למודם, למצלמה, לנייד, למשקפי שמש, לסוללות, פאנל נשלף של הרדיוטייפ של האוטו, אפילו לקופסת CD וכמובן המחיר המצחיק. החסרונות: הוא די גדול, יש לו מראה ספורטיבי כך שלא יתאים להופעה מחוייטת שהכרחית לחלקנו בשעות העבודה. בעצם הופך את המשתמש במקדם מכירות סמוי של אורנג´ (צבע שחור ועליו רקומה המילה smile בכתום והלוגו של אורנג´ כולל כתובת האתר שלה.

והילד הזה הוא אני ../images/Emo5.gif

א. הווסט, נרתיק (כמו לאקדח) לפאלם ומכנסיים מיוחדות לנשיאת PDA יהיו עלי בכנס. עד אז אני מקווה שישלחו לי אותם (לא בטוח לגבי ה-XXXXL) ב. תיק הדואר הזה הוא תיק הגאדג´טים שלי כברירת מחדל, בנסיעות ארוכות, באונ´ או סתם כשהולכים לבקר את החבר´ה. במחיר כזה תביא שניים. ג. כנס לאייסיקיו

e-magine

New member
לא יכול להיכנס לאיי סי קיו מסיבות

שידועות לך. דווקא חיפשתי אותך היום.

e-magine

New member
אני יכול להיכנס לצ´אט של הפורום

כרגע, אם אתה באזור. חוצמיזה, מתי הכנס?

למעלה