תיק לעגלת תאומים יש המלצות??
ג גלי ים333 New member 15/12/15 #2 אני משתמשת בתיק לעגלה של heidi ובינתיים הוא מספיק לי די והותר מבחינת הגודל. הילדים בני חמישה חודשים עכשיו, יוצאים איתם לא מעט מהבית, והתיק מצויין. אבל האמת היא שאני לא מהאמהות שאורזות את כל הבית כשהן יוצאות יחד עם הילדים
אני משתמשת בתיק לעגלה של heidi ובינתיים הוא מספיק לי די והותר מבחינת הגודל. הילדים בני חמישה חודשים עכשיו, יוצאים איתם לא מעט מהבית, והתיק מצויין. אבל האמת היא שאני לא מהאמהות שאורזות את כל הבית כשהן יוצאות יחד עם הילדים
N napit New member 15/12/15 #3 gitta friend התאומות בנתיים בנות חודשיים אז לא יודעת לגבי ההמשך, בנתיים מאוד מרוצה.
D Dasyz5 New member 15/12/15 #4 תודה רבה על ההמלצות יש לי תיק של גיטה מהילד הראשון.. אני לא כל כך אהבתי כי הוא דיי קטן. איזה דגם של היידי יש לך?
תודה רבה על ההמלצות יש לי תיק של גיטה מהילד הראשון.. אני לא כל כך אהבתי כי הוא דיי קטן. איזה דגם של היידי יש לך?
K kyki New member 15/12/15 #5 יש לי תיק של shugon baby יש עוד שם של חברה שמוכרת את אותו תיק רק יותר יקר אני קניתי בחנות שלהם שוגון בחולון. עושים גם משלוחים. תיק גדול ונוח
יש לי תיק של shugon baby יש עוד שם של חברה שמוכרת את אותו תיק רק יותר יקר אני קניתי בחנות שלהם שוגון בחולון. עושים גם משלוחים. תיק גדול ונוח