תיק ללימודים

תיק ללימודים

היי, תמיד כיף לחזור לפורום הזה כשיש זמן. יש שאלה אני רוצה תיק לאוניברסיטה וראיתי תיק זול בצבע חום לבן שלדעתי הוא שימושי מאוד אבל אני מפחדת שהוא קצת גברי. אז אני שאולת לדעתכן הכנה ביותר בתיק הנ"ל הוא "גברי מאוד" או סביר? תודה ויום נפלא!!

T i k t a k i t

New member
בעיני זה תיק יוניסקס בהחלט

אני לא בטוחה שבתיקי גב ספורטיביים יש אבחנה של גברי ונשי, אבל אם כן התיק הזה הוא לא מספיק גדול או שחור או קשיח בשביל להחשב גברי בלבד. אגב, כמה הוא עולה? והאם הוא מתאים לנשיאת לפטופ?

תיק נוסף לדיון

את צודקת הוא בהחלט יוניסקס!! הוא עולה 70 ש"ח עם משלוח (לגרים במרכז זה 50 ללא משלוח) ולא מתאים ללפטופ (יש לי אחד והוא ממש מסיבי ולכן חפשתי ליום יום) ראיתי שם גם את תיק נחמד באדום לבן אבל נפח יותר קטן תעזרו לי להתלבט!!! צירפתי תמונה של התיק האדום

T i k t a k i t

New member
האדום יותר יפה,אבל

זה לא חוכמה-אני אוהבת את הצבע
ואם עניין הגודל משמעותי -אז החום הוא אחלה בעיני! מה שכן, אולי שווה לך לבדוק באופיס דיפו -יש להם תיקים דגם קמפוס נדמה לי, במחירים החל מ50 שח, ולדעתי יש להם מבחר צבעים רחב למדי (וגם מבצעים, אני חושבת שתיק עלה לי שם איזה 35 שח פעם)

Fun Fair

New member
אני תמיד קניתי ללימודים תיק שחור פשוט כי....

רציתי שיתאים לכל מה שאני לובשת
(מצד שני, לא נעים לי להגיד , אבל כשאני הייתי סטודנטית, לפטופ ללימודים היה פריבילגיה, אז כל מה שהיה לי בתיק זה קלסרים וקלמר
)

למעלה