תיק ליומיום

תיק ליומיום../images/Emo100.gif

איזה תיק אתן מעדיפות ליומיום-תיק גב/תיק צד/אחר
האם אתן מחליפות תיקי יומיום לפי מה שלובשות, או שיש תיק קבוע
מוזמנות להראות את התמונות של התיק שלכן

niya

New member
גם וגם וגם

יש לי תיק גב שחור שאני חולה עליו כי הוא קטן אבל גם מכניס לתוכו כמויות שלא יאמנו (יחסית לגודל, כמובן) בד"כ אני משתדלת להחליף תיקים לפי מה שאני לובשת, אבל עכשיו עם זה שאין לי מושג איפה חצי מהדברים שלי (כי אנחנו אמורים לעבור שוב דירה אז לא פירקנו את רוב הארגזים) - אני משתמשת רק בשחור

בלונד23

New member
שלל תיקים שגורמים לבלבול רב ../images/Emo9.gif

יש לי בסביבות 15 תיקים מתוכם כמה גדולים לעבודה, כמה קטנטנים ליציאה בלבד, והרוב משהו בין לבין. אני אוהבת בעיקר תיקים אדומים או צהובים או צבעוניים מאוד, עם הדפסים. יש לי גם הרבה תיקים שהבאתי מסין ויפן, בהדפסים אופייניים אוריינטליים. לרוב אני הולכת לעבודה עם תיק די גדול שקניתי בפול אנד בר, שבאמת מכיל המון. אבל אני מג'נגלת בין כולם וזה גורם לי תמיד לא לדעת איפה הת"ז/מפתחות/מסמכים וכו'. מה לעשות שאני ג'אנקי של תיקים?

SimplyMe1

New member
אין לי תיק קבוע אחד

כמעט כול יומיים אני משנה את התיק היומיומי שלי,זה תלוי גם אם אני לומדת ועובדת באותו היום,ואם אני עם אוטו או צריכה לנסוע בתח"צ. לפי זה ולפי הלבוש שלי באותו היום,אני בוחרת איזה תיק אני צריכה,אלא אם אני סוחבת את הלפטופ ואז צריכה את הקיפלינג המשגע והגדול שלי
,ואפשר להכניס לתוכו חצי בית,ואז כבד לי בכתף;) בגדול אם אני רק ללימודים ובלי מחשב,אז יש לי מגוון תיקים,אבל כמעט ולא הולכת עם תיקי גב-אלא אם המצלמה והציוד שלה איתי,ואז נדרש ממני ללכת עם תיק גב,וגם הוא מסוגנן משהו-אז בכלל כיף לי לגוון בהם. יש לי בערך 20 תיקים,אחד ממוחזר מבקבוקים ושאר תיקים כלליים,כולל ליציאה. ולא-אין לי יותר מקום,למרות שאני חומדת תמידית בתיקים וארנקים,למרות שבתורה כתוב -אל תחמוד-

tayenka

New member
תיקים ../images/Emo99.gif

או, כמה אני אוהבת תיקים! במיוחד תיקי עור גדולים (וקטנים... ובינוניים...) ביום-יום אני חייבת תיק גדול מאוד, ויש לי כמה. אני מחליפה, אבל בד"כ יש אחד שמשמש אותי יותר מאחרים (מפאת התאהבות מיוחדת באותו התיק ו/או עצלנות - אין לי זמן וכח להעביר הכל). רק תיקי צד בשלב הזה... התיק החביב עליי כרגע הוא תיק עור ענק בצבע בורדו, שקניתי בחו"ל (עלה כלום יחסית למחירים בארץ, וזה לא שקניתי אותו בתורכיה - קניתי אותו במדינה שאמורה להיות יותר יקרה מישראל!) אני אוהבת מאוד גם תיקים קטנים ואחרים - ליציאה ולפעמים הבודדות שאני יוצאת מהבית שלא לאוניברסיטה (לא שאני לא יוצאת מהבית למטרות אחרות... פשוט בד"כ אני הולכת לכל מקום מהאוניברסיטה, עם התיק היום-יומי). מחכה כרגע לכמה תיקים שהזמנתי מאיביי... שיגיעו כבר!

יש לי תיק אחד, מתפרק ומתפורר

עד כה העדפתי תיקי אלכסון, מפני שזה נוח. כל עוד הלכתי 3 פעמים בשבוע לאוניברסיטה עם הלפטופ (הקטן) היה לי תיק דוורים בינוני של pure, כבד, מעצבן ומפורק. עכשיו חזרתי לתיק דוורים קטן של קיפלינג, שפאת גילו כבר התחיל להפגין סימני בלאי ואני צריכה להחליף אותו. באופן עקרוני סוחבת מעט מאוד בתיק ומחליפה אותו כשהוא בלוי. לא מתאימה לבגדים, לכן משתדלת לרכוש בגדים שיתאימו לתיק שיש לי
אין לי תיקים ליציאה. אם קורה אסון וצריך לצאת, משנוררת ממי מאחיותיי שמאובזרות בכטריליארד תיקים שונים.

אבישג7

New member
יש לי 4 תיקים ליום יום..

3 של קיפלינג.. שלושתם תיקי צד.. שניים מהקולקציה הקלאסית שלהם ואחד קצת יותר רישמי כזה.. ועוד תיק של אברקרומבי שאני דיי חורשת עליו בחודשים האחרונים.. הוא פשוט נורא נוח ונכנסים בו מלא דברים..

Fun Fair

New member
אוי, אני מתה על תיקים!!!!

יש לי בסביבות ה 40 תיקים בבית בכל הגדלים, הצבעים והמינים. כשיש לי זמן בבוקר (כמעט ולא קורה), אני מתאימה את התיק לאאוטפיט הכללי. אבל מכיוון שברוב הפעמים אין לי ממש זמן- תיק "ברירת המדל" שלי ליומיום הוא תיק אוברסייז שחור של אלדו (שלדעתי גם העלתי לפה תמונה שלו בעבר), פשוט- כי הוא הכי נוח לי ומתאים להכל. אפשר לשים בו הכל (כולל לדחוף לשם את העליונית במקרה שנהיה לי חם
).

T i k t a k i t

New member
לרוב אני עם תיק קבוע ליומיום

זתומת, תיק קבוע לעבודה. מחליפה פעם ב... כשנמאס/הגיע הקיץ או החורף בעיקר מתבאסת להחליף כי צריך להעביר דברים
עכשיו יש לי תיק דוורים גדול יחסית שהתפרקו לו רוכסנים וצריך כבר לזרוק אותו, הזמנתי תיק שאמור להיות ממש חמוד באיביי ומחכה שיגיע. מקווה שיהיה מחליף ראוי

kaniba

New member
ביום חמישי הצטיידתי בתיק חדש ליומיום

והתפשרתי לבינתיים על תיק קטן יותר מהדרוש לי. תיק חום מחיקוי עור עם רצועה דקה וארוכה. מעכשיו בכל יום איאלץ לוותר על פריטים חשובים כמו משקפי שמש, מים ויומן ובכל הוצאה של פריט מעומק התיק אני צריכה להוציא את הפריטים שמעליו. ממש לא נוח ליומיום, יוסב ליציאה ברגע שאמצא תיק גדול יותר שהולם את כל חפציי ההכרחיים. אני רוצה שתהיה לו רצועה ארוכה כדי שאפשר יהיה לתלות בהצלב ושלא יהיה כבד ולא יקר (עד מאתיים).

אולי תאהבי את התיק הזה עם הרצועה הארוכה,

קסטרו הורידו את המחירים לרגל ה- final sale והוא עולה פחות ממאה. אם הוא נאה בעיניך, שווה את ההשקעה (הקטנה) לדעתי.

במבט שני עליו, יכול להיות שהוא יהיה קטן מדי

ולא יתפקד כתיק ליומיום אבל גם בתיק ערב הוא חמוד, אם גם במקרה הזה חשוב לך עניין הרצועה הארוכה.

יש לי מלא!

הקבוע ללימודים ולעבודה הוא תיק ענקי וקשיח בצבע שחור שאליו, מלבד ארנק, מפתחות וסלולארי נכנס גם המחשב הנייד... יש בו מקום גם לאוכל למהלך היום (יש לי ימים ארוכים) וגם מקום לעליונית. מעבר לזה יש לי עוד שלושה תיקים ששימשו אותי בעבר ללימודים ועבודה אבל אינם קשיחים ולכן מאז שעברתי להשתמש במחשב הנייד - אין להם שימוש. התיק לסידורים שלי הוא שחור דמוי עור שלקראת הקיץ יוחלף באובר סייז כי אני רוצה לקחת איתי תמי בקיץ גם בקבוק שתייה ומקדם הגנה - והוא תמיד נראה מפוצץ אז אצתרך לעבור למודל משודרג. יש לי כזה גם בחום. כל השאר - תיקי יציאה, בעיקר קלאציים: קלאץ שחור עם פפיון ענקי, קלאץ אדום עם אבזם ענקי, שני תיקים שנראים כמו תיקי בובה - אחד קשיח ממתכת והשני מבד שחור מבריק, קלאץ' אלגנטי מאוד מבד סאטן כחול עם פרפרים. יש לי גם סתם תיקי צד קטנים: קלוע מקש עם עיטורים כתומים ופרפר לקיץ או תיק עם תמונה של בובה קריפית שנראית קצת כמו הגירסה הנשית של צ'אקי (נראה לי שהוא יעבור לאחותי, מזמן לא השתמשתי בו) ועוד.. זו חולשה... כמו נעליים...

למעלה