תיק גב, תיק גב,

תיק גב, תיק גב,

אין ספק שנאי מושפעת מדורה... וכי יש לי ברירה? בכל מקרה, רציתי לדעת עם איזה תיק אתן הולכות ביוםיום... אני מחפשת צורה של תיק שלא תעיק עלי כל היום. כרגע אני הולכת עם תיק צד עם רצועה ארוכה, שאני שמה עלי שאלכסון מכתף אחת ויורד לצד השני. (מקווה שהסברתי את עצמי). משהו בסגנון של התיק של מרקו
... הכתף שלי הלכה מהסיפור הזה. כבד לי. אני רואה נשים הולכות עם תיק צד עם רצועה קצרה וכל היום מחזיקות אותו על הכתף (לא יכולה לחיות עם יד אחת תפוסה... גם ככה היד השני מלאה בילדונת). יש עוד אפשרויות? למשהו שיראה סביר, ואולי אפילו קצת נשי, אבל בכל זאת לא מעיק ולא תופס ידיים (ואם אפשר שתהיה אליו גישה סבירה?) ביקשתי יותר מידי? עם מה אתן הולכות? (אשמח לתמונות
)

פ א צ ה

New member
יש תיקי גב נשיים

מעור או דמוי עור, אולי זה יכול לשמש אותך.

kivsa1

New member
התיק הכי בריא לסחיבה בעיני הוא פאוץ'-אבל זה

לא עונה על אף אחת מדרישות הנשיות, יופי, תכולה גדולה וכו'. אם את מאלה שיכולים להסתפק בשלושה גרמים של תכולה בתיק-זה הכי מומלץ לדעתי. המותניים לא מפתחים כאבי גב...

Boolintz

New member
אני לא הולכת עם תיקי גב

אבל יש חיה כזאת - תיקי גב יפים. אמא שלי הולכת כמעט רק עם כאלה. הנה דוגמא
והנה אתר עם מבחר נאה של תיקים כאלה. ויש עוד מקומות חוץ מהם....

פומפיה

New member
את. לך יש טעם. טוב. איפה יש תיקי צד קיציים

יפים? בחורף אני מסתובבת בעיקר עם תיק זמש חום יפהפה או תיק שחור חינני. אני זקוקה למשהו קיצי יותר (אבל לא זרוק וחסר צורה, כאלו יש לי ואני לא אוהבת). אז עד שלחציל יימאס מהתיק מזמש כתום
, איפה אפשר למצוא תיק יפה וקיצי?

Boolintz

New member
לצערי אבל לשמחת הבחור וחשבון הבנק שלנו

השנה לא יצא לי ממש לראות תיקים. יש איזה כמה מעצבים שמוכרים את אותה קולקציה בכמה חנויות בת"א, המחירים אחידים והסחורה כמובן מהממת. החנויות שראיתי הן בדיזינגוף: גרטרוד, נעמה בצלאל, סוהו וטאצ' אישי (חנות עיצוב קטנה בסנטר). ויש בסנטר את שוק המעצבים כמובן שיש שם כמה דוכני תיקים. דווקא הרבה פעמים הרשתות מפתיעות באחלה תיקים, אז תנסי להסתכל אם אולי בזארה, פול אנד בר, מנגו וכהנה. והמשפט שאני הכי אוהבת להגיד: את כל הרכישות האחרונות שלי דווקא עשיתי בחו"ל....

פומפיה

New member
לא היה לי כוח לקרוא עד המשפט האחרון ../images/Emo3.gif

בזארה ובמנגו יש בדר"כ דמויי עור, ואת זה אני לא אוהבת.. אני אבדוק בפול אנד בר.. לת"א לא מגיעה בזמן הקרוב |איןזמן|

צודקת בולניץ ../images/Emo13.gif

זכרתי את החנות טאצ' אישי לטובה, אבל לא הייתי שם הרבה זמן. קפיצה קטנה לשם הניבה שני תיקים (אחרי ששעות התלבטתי איזה לקנות, היו שם המון דגמים יפים והמון צבעים יפים). בסוף החלטתי על תיק של mishi ושל ilan (שאני יודעת שמוכרים גם בסוהו).

ט ו ש ה

New member
אוקי, מנצל"שת לעוד שאלת תיקים

לאיש יש יום הולדת עוד חודש. הוא מסתובב עם תיק צד לא ענקי, מבד ירוק צבאי כזה, שהגיע לדעתי מ - FOX. התיק הזה מתפרק ואני רוצה לקנות לו חדש, שיהיה דומה לקודם. מישהו ראה כזה? מישהו יכול לכוון אותי? (אין לי המון זמן להסתובב בחנויות עד שאני אמצא משהו, יש מבחנים....) תודה

Darth Foofoo

New member
pure bags

הם אחלה לדעתי . יש להם כמה חנויות אחת בעזריאלי למיטב זכרוני

Boolintz

New member
יש באתר שלה מספר טלפון

054-4771108. אני בטוחה שיתנו לך רשימת חנויות. ולדעתי אין התלבטות - התיק הזה מהמם!

פומפיה

New member
השושנה הרבה יותר יפה בעיניי

יש עוד תיקים יפים באתר. מעניין איך זה נראה בלייב, בצבע אחר והארנקים לגבר של כיסים מהממים

למעלה