תיקשורת...

FAME 69

New member
תיקשורת...

תאריך לידתי 26-3-83 אני בת 23 {בעוד חודשיים ו26 ימים} התיקשורת אותה אני רוצה לשפר מיתייחסת לתיקשורת עם חברים.אני אדם מאוד מאוד חברותי,ואף על פי כן מעגל החברים שלי מצומצם.זה מאוד קשה לי,משום שאני מקבלת אנרגיה נפשית מהיחס אותו אני מקבלת מהחברה.אני זקוקה להמון תשושמת לב,צריכה לדעת שאוהבים אותי בכל רגע ורגע. את שואלת על מרכז הבית..חבל שאין לי איזה שירטוט...אבל בגדול המרכז הינו פרוזדור{המוביל לחדי הילדים....} לגבי הכחול:יש לי רק ג´ינס 1 כחול חלקית.. הבית,בגדול,לא נישלט ע"י הכחול,אם כי על ידי הלבןוהחום.הקירות בצבע לבןהספה בצבע חום בהיר . המבנה הוא ביניין משותף. {הצבעים אליהם אני כן מיתחברת הם: צהוב אדום וכתום} מקווה שעניתי כראוי.המון תודה.

אני רוצה להתיחס למשפט שכתבת

"אני מקבלת אנרגיה נפשית מהיחס אותו אני מקבלת מהחברה.אני זקוקה להמון תשושמת לב,צריכה לדעת שאוהבים אותי בכל רגע ורגע." כולנו כך! וכל הכבוד על האומץ להודות בכך.ככך שאםד יותר רגיש ונזקק....כך ימצא את עצמו יותר לבד, מהרבה סיבות... הוסיפי כמה פריטי בכחול, זה יחזק אותך, אולי אקווריום...? לא הייתי אומרת שחום זה צבע שמועיל לך... בידקי את הצד הדרום מערבי בביתך ובכל החדרים.מה את אומרת על כדור בדולח? איך את מרגישה עם זה?

למעלה