תיקשורים

אiרין

New member
תיקשורים

אתמול קפצה אליי חברה טובה לביקור וכולה מתרגשת. חברתי מצויה בפרשת דרכים לא קלה , מצבה הבריאותי לא הכי איתן ולאור כל זה היא שפכה בפניי על מקרה שאירע לה. היא שמעה מחברה נוספת שלה על שתי נשים מדהימות שכל כך חיזקו אותה. אחת מאותן נשים ישבה איתה ופרשה לפניה קלפים ותיקשרה עבורה והשניה פינקה אותה בהילינג מדהים , שקודם כל גרם לה לרוגע שמעולם לא חוותה. היא כל כך התלהבה. אני , שאני מעט סקפטית ביקשתי ממנה להגיע אל אותן נשים. היא רוצה לחזור לטיפולים ארוכים אצל האשה הנפלאה , לדבריה ולטפל בעצמה בהילינג. בתור ספקנית , איך התיקשורים אמורים לעזור ואיך ממצב של קושי בריאותי, הילינג יכול לסייע?

תשובה

תיקשור הוא בעצם ייעוץ. ישנם סוגים רבים ושונים של תיקשורים, אך בסופו של דבר כולם באים מאותו המקום, שהוא ייעוץ עם כוח עליון והכוונה בשבילי החיים, אם זה תיקשור ישיר באמצעות מתקשר, פתיחה בקלפים וכו'.. בקשר להילינג- נפשך וגופך יחד הם, בגופך ישנן אנרגיות בדיוק כמו בכל גוף חי, צומח ודומם אחר על פלנטה זו (תופעה מדעית לא דווקא רוחנית) והילינג היא שיטה שמתבססת על אנרגיה. יש הרבה סוגים של הילינג ואינני מתמצאת בכולם, וכמו כל דבר אחר, לא לכולם זה עוזר.ברגע שהאדם פותח את נשמתו ונפתח לטיפול ההילינג, הטיפול יצליח הרבה יותר. אישית- ממליצה על כך בחום...

השם שלך מעניין.

יש ישות מתוקשרת מפורסמת מאוד שנקראת כך. תקשור הוא "מראה מקום" של מי את ואיפה את בחיים. הוא מעלה דברים חבוייים ופותח נקודות אור והכוונה במקומות שדרוש. הילינג- כולנו גופים אנרגטיים (מוכח מדעית), ההילינג מאפשר לגוף להגיע למצב רגוע ושלו ולדברים שחוסמים את האדם להירפא. את צריכה לרצות לעבור שינוי בחיים שלך או להירפא. את מוזמנת להיכנס לאתר שלי לקרוא שם מאמרים על תקשור ועל הילינג. בהצלחה. יעל

למעלה