תיקראו את זה...

street fihgter

New member
תיקראו את זה...../images/Emo60.gif

שלום מה המצב? אני חדש... קוראים לי בר. ואני מאוד אוהב את סיפרי רומח *שיעול*למרות שקראתי רק את כיבשן*שיעול* אני נורא אוהב את קרמון והייתי רוצה שלמי שיש תמונות שישים בתגובות... אז...אין לי מה לומר

Some one new

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לקהילתנו הקטנה, אני מקווה שתשתלב בקלות. מעניין אותי, למה התחלת דווקא עם כבשן ולא עם "רשומות רומח הדרקון"? בכל מקרה, אני ממליצה לך לקרוא את רשומות (בתור התחלה). באשר לתמונות של קרמון... 1. חפש בגוגל עם מילת החיפוש Caramon 2. חפש בגלריות הפורום, אם כי נדמה לי שאין שם הרבה תמונות של קרמון. לי אין תמונות, אז אני לא ממש יכולה לעזור בקטע הזה.

Queen of Spells

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif

קודם כל אני מציעה לך לקרוא את רשומות...בעיקרון עם זה הייית אמור להתחיל.... אמממ..אה כן...ואם כבר מדברים על כבשן הנשמה...לפני יומיים סיימתי לקרוא!!! ספר מהמם חייבת לציין! נורא אהבתי!! אה ותמונה של קרמון

Queen of Spells

New member
עוד../images/Emo26.gif

אוקי ....זאת תמונה של כל החבורה...אבל רואים את קרמון ממש בברור...

Miss Pigmelion

New member
ברוך הבא!!../images/Emo140.gif|ואקום|

לי אין תמונות, אבל כמו שאמרו תכתוב CARAMON וגמני הייתי מציעה לך לקרוא את רשומות ואת ההמשכים, פשוט האמתי שיש פה ספוילרים...

street fihgter

New member
רגע לא הבנתי...../images/Emo60.gif

למה לבתחיל מרשומות עם הספר הראשון הוא:כבשן הנשמה?

Queen of Spells

New member
אני לא בטוחה....

נראה לי בגלל שכבשן הנשמה נכתב אחרי רשומות...ברשומות יותר מתארים את הדמויות מהתחלה...אין לי מושג!! אל תקשיב לי!

Miss Pigmelion

New member
אממ...הסבר קטן|רִיק|

לפי סדר כרונולגי אכן סדרת רייסטלין (כבשן הנשמה ואחים לנשק) בא לפני הרשומות, אבל, לפי סדר הכתיבה קודם כל נכתו הרשומות, לאחר מכן האגדות, להבת קיץ ונשמות וכל השאר (סדרת רייסטלין, שישיית המפגשים ועוד) הם נספחים, למרות שחלקם באים בציר הזמן לפני העלילה המרכזית.

נספחים?!

להלן ספרי רמת הקריאה הראשונה(קשר ישיר לעלילה המרכזית) לפי סדר הוצאתן לאור: *הרשומות *האגדות *הדור השני *דרקוני להבת קיץ *מלחמת הנשמות רמה שניה: *כבשן הנשמה *אחים לנשק *טרילוגיית דרקוני עידן חדש של ג'ין רייב *טרילוגיית דהמון של רייב *מלחמות המינוטאורים- הטרילוגיה החדשה שהספר הראשונה שלה יצא לאור לפני כחודש, של ריצ'ארד נאק. רמה שלישית: *100 הספרים האחרים...

בגלל

שהרשומות, זו ההתחלה האמיתית של הסדרה. הספרים האלו נכתבו ראשונים, והם אלה שאתה אמור להתחיל לקרוא מהם. אמנם, כרונולוגית כבשן הנשמה ואחים לנשק קורים יותר מוקדם, אבל המטרה שלהם היא שונה לגמרי: לפרט על הדמויות המוכרות, בעיקר רייסט וקרמון, לא להכיר לך אותן. אתה אמור לבוא לספרים האלו עם חומר רקע די טוב על הדמויות, כדי שתוכל להבין אותם באמת ולהנות מהם בצורה הכי טובה. אני בטוח שאהבת מאוד את כבשן הנשמה, אבל אחי, אני גם משוכנע שהיו המוני דברים שלא הבנת. שאפילו לא ידעת שלא הבנת. חוץ מזה שאם אתה קורא את הספרים האלו קודם, אתה הורס לעצמך הרבה פרטים על הרשומות שלא היית אמור לדעת בקריאה הראשונה... וחבל. ולסיכום: זה הסדרשבו הספרים נכתבו, הרשומות קודם, אח"כ האגדות, ואח"כ יש לך קצת יותר מרווח נשימה. אבל גם הוא לא גדול במיוחד. לפי איך שהם נכתבו, כך כדאי לקרוא אותם, כי זו הדרך שהסופרים חשבו שתהיה הכדאית ביותר, וכך הם גם תיכננו את העלילה להנאה מקסימלית. ובהנחה (מופרכת למדי) שהצלחת לעקוב עד לכאן: לך וקרא את הרשומות מיד, מיסטר!

SaberTooth

New member
המפ...

עוד לא, אבל בדרך
דרך אגב, אם אני אקרא עוד פעם אחת את המשפט "הזמן הוא נהר..." אני אשתגע. כווווולם באגדת אומרים את המשפט הזה כל פעם שיוצא להם.

למעלה