תיקק..

תיקק..

אני ב"ה עומד לקנות ציוד. אבל אמרתם מקבלים תיק בטכני משיהו יכול לתת לי תמונה שלו?? אני רוצה לדעת איך הוא נראה ומה הגודל שלו ולראות אם שווה לקנות תיק... תודה לעזורים

טיק טאק1

New member
זה באמת תיק אכותי ..

אני לא חושב שאתה צריך לקנות תיק ... אם אני לא טועה אני חושב שאני יודע איזה תיק זה, הוא ממש אחלה ודיי גדול מספיק להכל. תמיד ברגע האחרון אתה יכול לקנות תיק אחר , אם לא תאהב.

אחי אתה טועה....

ראיתי ת'תיקים של תלמידים של כיתה ט' והם קטנים ולא איכותיים ביכלל

big2small

New member
התיק...

ראיתי אותו הוא אפור וכחול יש עליו סמל של חיל האוויר זה לא תיק ענק זה תיק רגיל יש בו מספיק מקום לשים את כל הספרים

עדיף

עדיף שתקנה תיק כי אחותי אמרה שהוא קטן...אבל אם תראה אותו והוא יספיק לך אז סבבה... וואי ניפגשים עוד 25 ימים יהיה מגניב לא????? יאלה דבר איתי אני תמיד פה בפורום... ביושש דנדושה כהן!!

מי?

חחחח למי היתכוונת אליי?.. אני עולה לכיתה ט' (חדשה)... מקווה שעזרתי.. ביושש עדן כהן..!

dogli3

New member
שוב התיק...

מכירה את התיק. בכיתה ט' לא לומדים עם הרבה ספרים, בדר"כ. ובכל זאת, לא פעם ראיתי תלמידי כיתות ט' עם התיק תפוס עד אפס מקום. תקנה תיק אורטופדי שיחזיק לך למשך כמה שנים ושירגיש לך נוח. את התיק שתקבל שמור לטיולים.

nirze

New member
תמונה של התיק...

ושכחתי לציין שזה התיק שקיבלנו ב 2003 חחח זה התיק מצד שמאל... ::]

nirze

New member
אה... בטעות רשמתי צד שמאל...חחחחחח

זה הימיני... חחחחחחחחחחחח ::] סתם התחשק לי לצחוק קצת... עכשיו יש תיקים שונים, הרבה יותר טובים (יחסית) אבל עדיף שתקנה תיק נורמאלי שיחזיק לך לכמה שנים טובות!

מה מקבלים שתי תיקים??../images/Emo35.gif

ואם מקבלים שתיים אז אפשר לבחור צבע לתיק השמאלי??

nirze

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה בצחוק התיק השמאלי... ::] קניתי אותו אתמול חחחח אז עשיתי השוואה קטנה בין התיקים חחחח

טיק טאק1

New member
חחחחחח :D כן מקבלים שתי תיקים חחחח

מקבלים את התיק השמאלי חחחחח:D:D:D התיק שקיבלנו בימנו היו אז גם במבצע וגם באופנה חחח זה בצחוק התיקים שמקבלים היום טכני יותר אנושיים. חחחחחח

למעלה