תיקי צד

ילדונת31

New member
תיקי צד

היי! יצא לי לחפש תיקי צד שלא ללפטופ ומתאימים לבצפר כלומר שישהיה להם מקום לספרים וקלסרים וזה ולא הצלחתי למצוא כאלה שלא מתאימים ללפטופ וניסיתי וחיפשתי ולא מצאתי .אני דרה בתא אז אם מישהו מכיר חנות שאני יכולה להשיג בה תיקי צד כאלה אני ממש אשמח וזה ממש ממש יעזור לי תודה :)

Fun Fair

New member
כמה אופציות

ב"באג" יש תיקים מהממים- אמנם ללפטופים, אבל ממש לא רק. יש בהם מספיק מקום גם ל 2-3 קלסרים דקים. עולים בסביבות 200 ש"ח. בנוסף, יש בכל "קרביץ" ואופיס דיפו'ס למיניהם. באלנבי, ממש אחרי חנות העודפים של קסטרו, יש חנות תיקים שאני תמיד מוצאת שם ב-ד-י-ו-ק את הדברים הכי "בעייתיים" שאני מחפשת (תיק בצבע X בגזרה Y במחיר Z וש...אה, כן, ידע גם לעשות קפה..
). גם בשנקין יש כמה וכמה חנויות תיקים מתוקות עם מבחר ענק. מעבר לזה- את חייבת לזכור שתיק צד מוגבל בקיבולתשלו.כמה קלסרים וספרים את מצפה לסחוב בו? (שלא לדבר על זה שאם באמת יש לך כ"כ הרבה, זה מאוד לא בריא ועדיף תיק גב...)

terada

New member
יש תיקי צד מאד יפים של CRUMPLER בחנות של

מקניטוש/אפל בקניון רמת אביב רק העניין הוא שהם משום מה מוכרים את זה בפי שניים מחיר ממה שזה עולה בחול ... גם בחנויות אחרות בארץ שמוכרות את התיקים האלה המחירים דיי גבוהים (הכי זול 300 במקרה הטוב , ויש גם ב900 ) אם כבר קונים עדיף דרך האינטרנט (שם עם משלוח זה יוצא חצי מחיר)

מ ס ט י ק

New member
לא ממליצה על תיק צד ללפטופ

כשרק קניתי את הלפטופ קניתי תיק צד של קיפלינג, שהוא תיק מצוין ובאמת אפשר להכניס בו את הלפטופ ועוד ספרים קלמר (כל מה שצריך ללימודים) ככה שבעיקרון זה אמור להיות נוח ללימודים, אבל, וזה אבל גדול, זה קורע את הכתף!! אם את רוצה לקחת לפטופ ללימודים אני ממליצה על תיק גב, אחרת הכתף פשוט תקרע לך (לא שזה לא קורה עם תיק גב, אבל ככה לפחות זה מתחלק בין שתי הכתפיים). התיקים של קיפלינג מצויינית וגם עמידים מאוד (תרצי לקנות חדש כי כבר ימאס לך ולא כי הוא יקרע), התיקים של דקיין הם גם מצויין (יש להם גם תיקי צד יפים, אבל אין בהם יותר מידי מקום לקלסרים אם שמים את המחשב) ויש גם את התיקים של באג אבל אני לא יוגעת עד כמה הם עמידים... לי זה היה ניראה שאחרי חודש אני אצטרך לקנות אחד חדש.. הרוכסים שלהם אל ניראים לי משהו (אבל זו רק דעה שלי) בהצלחה!

למעלה