תיקי אוכף

• פותח הנושא FiD
  • פורסם בתאריך

FiD

New member
תיקי אוכף

קודם כל שלום לכולם, רק היום שמחתי לגלות את הפורום! מחפשת המלצה לתיקי אוכף שיתאימו לקטנוע מסוג הונדה ויז'ן, לצערי אין לי זמן להגיע עם הקטנוע לחנויות ולמדוד, ולכן רוצה להזמין באינטרנט, ולהיות בטוחה שיתאים [; בחיפוש בפורום מצאתי מידע שהתיישן. תודה רבה לעוזרים, רעות

gilkor

New member
אני קניתי את הכי קטנים בלינק

לינק לתיקי אוכף מבחינת תכולה נכנס באחד משהו כמו 2 חבילות קורנפלקס. את האוכף מניחים מתחת למושב וסוגרים אותו עליו. זהו אוכף אוניברסלי שמתאים למרבית הקטנועים. בכל מקרה מומלץ להתקשר לאתר ולהתייעץ איתם.

FiD

New member
תודה רבה

עברתי באמת על האתר הזה, דווקא הסוגים היותר קטנים לא יתאימו לי מבחינת הצורך במקום אחסון, התיקים היותר גדולים, איך הם? ושוב תודה

gilkor

New member
לא מכיר את הגדולים יותר

אמנם לפני עשור ויותר כשהייתי שליח אז היו לי כאלו, אבל עבר הרבה זמן מאז ואני לא יודע להמליץ אלא על מה שיש לי.

הנסיך.

New member
נראה כמו פתרון מעולה כשקופצים עם הסוס לקניות

סליחה, עם הקטנוע... ב70 שקל לזוג - זה הימור זול יחסית. אתה בטוח שהגודל מספק? 28 על 28 על 15 לא נשמע גדול מידי...

צריך למדוד

לקטנוע שלי הבד שבין התיקים לא היה ארוך מספיק, כי הוא רחב באיזו בו יושבים התיקים.

רק מדדתי

ראיתי איך נראה ובתכנון היה לתפור כזה. לא בדיוק כזה, אלא עם אלטרנציות לנוחות מירבי. וורוד, כמובן.

herouth

New member
כן, יש לה, וגם לי, והיתה לי בעיה זהה.

המושב של ה־xevo שמנמן למדי וכשמכניסים תחתיו את הדבר הזה התיקים עומדים משני הצדדים כמו ז**ים. בסופו של דבר נפתח לי אחד התפרים מהמתיחה. מאז כבר קניתי ארגז ל־xevo ונפתרה הבעיה.

למעלה