תיקים
- סקר

FR12

New member
תיקים ../images/Emo100.gif- סקר

שלום לכולן \ ם, החברה בה אני עובדת מעוניינת לייבא תיקים עשויים מסיבים טבעיים עמידים (צירפתי תמונות של כמה מהדגמים), ובשביל לבדוק כדאיות אשמח לקבל פידבקים ממקצועניות שכמוכן
השאלה היא האם היית קונה תיק מסוג שכזה? ומדוע (אם התשובה היא לא -מה סיבה, ואם התשובה היא כן - באיזה מחיר)
מראש!

Fun Fair

New member
היית קונה את 2,3,9

ומחיר של לא יותר מ 100 ש"ח (בתנאי שהאיכות מצויינת). שאר הדגמים לא לטעמי- הם די "רגילים" (כלומר- אפשר למצוא דברים דומים בכל חנות באלנבי)

FR12

New member
תודה על התגובה! ועוד שאלה ברשותך - האם

בקנייה של תיק מסוג זה (דרך אגב אלו לא תיקי קש) מעניין אותך מאיזה חומר זה עשוי, האם זו עבודת יד או לא, באיזו מדינה זה מיוצר והאם זה Fair Trade?

Fun Fair

New member
לא ממש.

כשאני קונה תיק שהוא לא תיק מעצבים או סופר דופר ייחודי או מאוד יקר, אני לא ממש משקיעה מחשבה הרבה מעבר ל "זה נראה לי מחיר סביר". בחנויות שבהן אני נוטה לקנות בקביעות- כבר יותר משנים לי הפרמטרים שציינת

FR12

New member
אוקיי

תודה -התשובה שלך נותנת לי אינדיקציה טובה... האם סופר דופר ייחודי בשבילך אלו מוצרים שנופלים תחת "אופנה אורגנית \ ירוקה" ומוצרים מסוג הסחר ההוגן? האם בשביל מוצרים אורגנים- סחר הוגן תהיי מוכנה לשלם כפול (200 שקל לתיק)?

Fun Fair

New member
המממ...

אישיתפ לא ממש. לא הייתי משלמת כפול מערכו הריאלי של מוצר (כפי שנתפס בעיני). זוהי בדיוק אותה הסיבה שאני לא קונה מזון אורגני... מוצרים ייחודיים בעיני הם מוצרים שלא אראה על כל בחורה שניה כי הם מוצרים של מעצבים, "לימיטד אדישן", נמכרים בחנויות בודדות, מוצרים מחנויות מתמחות, או מוצרים שהם "קסטום מייד". (אגב, זה לא שבעיני כל מוצר שהוא יותר נדיר שווה את משקלו בזהב...הענין הוא שכשאר אני עומדת בפני ההחלטה להוציא את מיטב כספי על מוצר שמחירו יקר, אני מעדיפה שהוא יהיה שווה את ההשקעה.)

ממש לא הטעם שלי, אבל אני מאמינה

שמי שאוהבת את הסגנון הזה, (במידה ואכן אלה דברים יחודיים ואין כמויות מכל דגם), תסכים להוציא בסביבות ה-100 עד 150 ש"ח.

קשכפית

New member
זה לא הטעם שלי אבל אני עונה כי...

כדי שלא תיהיי עצובה.
קשה להגדיר טעם ולא תמיד אפשר לתאר אבל כשאני רואה מוצר אני יודעת אם הוא מוצא חן בעיניי או לא. התיקים האלו לא מוצאים חן בעיניי קשה לי לשים את האצבע למה. אולי זה קשור לגיל? (אני בת 47... איזה פחד כן.) אני גם אוהבת דברים זרוקים יותר אבל לא בהכרח, גם ספורטיבי עושה לי את זה. אני מעדיפה בתקופה האחרונה תיק גב שהוא לא קטן ולא גדול, בינוני. אם משהוא לא "עושה" לי את זה אז גם אם זה יעלה 20 שקל אני לא קונה.

FR12

New member
../images/Emo140.gif

לא הייתי עצובה - אבל התשובה שלך עשתה אותי מאד שמחה
אני אישית מאמינה שזה באמת עניין של טעם, ולא ממש של גיל (קיבלתי תגובות קשות מכמה עלמות חן צעירות שאמרו שהתיקים הם "תיקים של סבתות") שוב תודה

foggy night

New member
תיק 9 מדליק!

אני לא הייתי קונה כי אני אוהבת יותר תיקי עור או דמוי עור והסגנון שלי הוא יותר אלגנטי. כמו שהמינהלת אמרה, עד 100 שקל זה נראה לי מחיר מצוין. מעבר לזה - אם הוא היה ממש מדבר אלי אז אולי הייתי משקיעה. מצד שני - יכול להיות שככה זה נראה לי בגלל שהעיצובים פחות מדברים אלי. הארנק שלי עלה פי כמה וכמה. גם שקלתי לקנות תיק של אותה מעצבת (של הארנק) בלא מעט מאות שקלים. לא קניתי בסוף ואנחנו לא מדברים על זה. מודה ומתוודה שחומרים אורגניים, ארץ ייצור, מסחר הוגן וכו' פחות היו מטרידים אותי. (מורידה את הראש).

למעלה