תיקים לגן - נחוץ או לא?

לירנת

New member
תיקים לגן - נחוץ או לא?

בשעה טובה ומוצלחת הקטנים שלי (בן ובת) מתחילים בספטמבר את הגן . הם יהיו בני שנה ו- 11 חודשים.
האם יש צורך בתיק לגן לכל אחד מהם או שכדאי להשתמש בתיק של העגלה שהוא גדול ומכיל די הרבה לשניהם?
השיקול הוא כשאני אאסוף אותם מהגן, אצטרך להיסחב עם שני תיקי גן, תיק שלי של העבודה (אלא אם אשאיר אותו ברכב שזה מתכון לפריצות), ושני זעטוטים שצריך לתת לכל אחד מהם יד.
מה דעתכם?

זה תלוי הגן

אצלנו בגן היה אסור תיקים בהוראה של הפיקוחמסתבר שהורים משאירים דברים מסוכנים בתיקיםאצלנו היה תא לכל ילד בגן בבוקר הייתי שמה מה שצריך ובצהריים אם היה כביסה הייתי אוספת וזהו.היו הורים שבקשו לשים מתקן לתיקים כדי שיהיה להם נח והגננת לא הסכימה בשום אופן...שנה הבאה הילדים הולכים לגן עירייה אז יש תיק לכל ילד אבל עד היום לא היה להם תיק.

הי לירנת לי אמרו לא צריך תיקים

נכון זה תלוי בגן, אני לא צריכה לדאוג לתיקים, רציתי לאחל לכם בהצלחה, גם אני מכניסה אותם למעון ומאד מתרגשת מזה, שיעבור בשלום ההסתגלות, בהצלחה ,נשיקות גילוש

mishmish04

New member
עד גן חובה היה תיק גב נוח לגב שלנו.

מה, גם לסחוב אותם על הידיים וגם את התיקים הקטנים והמנג'סים שלא מכילים כלום שלהם???
מה שכן - דברי עם הגננת, תמצאו מקום ופעם בכמה שצריך תביאו חבילת טיטולים לשניהם.

kookadoo

New member
נחוץ, אבל אין בעיה להביא תיק אחד

נראה לי שזה קצת קשור לאיך את אורזת כשאת נוסעת לחופשה. אני מהאורזות "קל" ולכן תיקי הגן שלנו תמיד כוללים את המינימום הנדרש (מגבונים וטיטולים שומרים אצלנו בגן, אז בתיק היו בעיקר בגדי החלפה לכל ילד - חולצה אחת, זוג מכנסיים והיום גם זוג תחתונים). אם יש בגן מגירה בה אתם יכולים לשמור בגדי החלפה אז אפילו זה לא צריך והגב שלך יקבל השנה פטור מנשיאה, כל עוד יהיה לך בתיק כל הזמן שקית/תיק ניילון קל לקחת ולהחזיר דברים מהגן במקרי הצורך.

אשרז4

New member
תלוי איך מתנהל הגן

אצלנו בגן היתה מגירה לכל ילד עם בגדים להחלפה מוצצים משחה, בקבוקים. חיתולים ומגבונים וסימילק הינו מביאים כל פעם חבילה או שתיים.
בגדים מלוכלכים היו מחזירים לנו בשקית ולמחרת היתי מביאה שקית עם אחרים למלאי.
לי באוטו היה תמיד מגבונים טישו כמה חיתולים ומוצצים ובגדים להחלפה (עד היום בנות 9, יש לנו בגדים להחלפה בבגאז, לכל מקרה : ) )
כך שממש לא נחוץ תיק.
אני יודעת שיש גנים שכל יום מביאים תיק עם כמה חיתולים מגבונים מחלק מנות בקבוקים וכו' ואז את יכולה לשים בתיק אחד את כל הדרוש ופשוט לרשום שם על מה שמשוייך לכל אחד (מוצץ /בקבוק/ בגדים)

למעלה