תיקים בשינה

may2570

New member
תיקים בשינה

שלום לכם, מידי פעם אני מבקרת בפורום שלכם. הוא מאוד מעניין ומאוד עוזר. אני מקווה שתוכלו לעזור לי גם הפעם: יונתן שלי, בן 7.5, עם טורט "קל-בינוני" ו- ADHD. מטופל עם ריטלין בזמן הלימודים (עכשיו לא). אתמול היתה לו התקפת תיקים ווקליים ותנועתיים, בכמויות . הוא כמע לא יכל לדבר מכמות התיקים. עד שהלך לישון. ואז חשבנו שזה ייעלם אבל לא!! היו לו תיקים גם תוך כדי שינה. מישהו מכיר את התופעה הזאת? יש תיקים בשינה? אודה לכם על התשובות. תודה, מאי

הלנה

New member
הי מאי

אני אישית לא מכירה את התופעה. אבל היה על זה דיון כאן בעבר. קבלי קישור.

ש ל י ק

New member
מאי ברוכה הבאה

בעבר ילדי דיבר ,השמיע קולות ואף היו לו טיקים מתוך שינה עכשיו כבר לא... שלשום הוא שאל אותי לגבי טיקים בזמן שינה שאיך זה יכול להיות שאין לו ובזמן שהוא עירני דווקא כן.....

שביק

New member
מאי ברוכה הבאה. ישנם דיווחים על

טיקים בשינה. לא אצל כולם ולא תמיד. ממליצה לדאוג לאוירה קרירה יותר בחדרו של בנך, זאת מאחר ובקייץ ישנה החמרה בטיקים בחלק ניכר של הטוראטים. ככלי נוסף להקלה אי ממליצה על תרגילי נשימה/הרפיה לרגיעה ולשינה טובה יותר. אני מזמינה אותך ליצור איתי קשר טלפוני 09-7408478 בתקווה לעזרה נוספת. בברכה - בת-שבע גרניט, יו"ר עמותת א.ס.ט.י יום נעים

גם לי אין שום טיקים בשינה

מאי נשמה רק כותבים טיקים ולא תיקים כמו ילקוט ותיק טיק מהמילה tick רק תיקנתי אותך שתדעי איך לכתוב את זה. טיק= עוית. בכל אופן לי יש טוראט קשה מאוד ואוסידי ביחד, ואף פעם לא היו לי טיקים בשינה מרגע שאני נירדמת אז זהו בטיק הראשון יודעים שהתעוררתי.

שביק

New member
אלין יקרה

מה שלומך? מזה כמה ימים שניסיתי ליצור איתך קשר ולא הצלחתי. מקווה שאת מרגישה טוב. אוהבת ומחבקת אותך שביק

בת שבע אמא שלי שוחחה איתך אתמול

ואני כבר השגתי את האישורים שלי אני צריכה לדבר איתך יש עוד כמה מסמכים שאני צריכה . ורק את יכולה לעזור לי בזה כמו מכתב המלצה ממך כיו"ר ראש העמותה והצעת מחיר של הרופא וטלפון שניתן יהיה לברר איתו עם ד"ר ישראל. לא ארבה כאן במילים תודה וסופ"ש מדהים לכולם אמן נ.ב מחר אחיין שלי חוזר מהטירונות אחרי שבועים שלא ראינו אותו.

שביק

New member
היי אלין יקרה, אכן שוחחתי עם אמך

וקיבלתי הסבר איפה הדברים עומדים. והסברתי גם לאמך מה יש לנו עוד לעשות ברגע שנקבל אישור מבי"ח, תאריך ומחיר עלויות. אז ניפנה לעוד גורמים רלוונטיים. בינתיים סבלנות יקירתי. להתראות וחיבוק ענק משביק

למעלה