תיקונים ל61 פרטים:

Tapuhi

New member
מה? לא דיברתי אליך..

דיברתי לסקייטר גירל1.. תסתכלי לאן שרשרתי. את דיברת אל שנינו, לא? את מציעה לי לעזוב את הפורום? זה עניין אישי שלי אם אני אוהבת את סאם או, ולא הצעתי להקות אחרות ולא ירדתי על סאם. לא עשיתי שומדבר שאפשר בגינו (יש מילה כזאת!) לסלק אותי או להציע לי לעזוב את הפורום. מי מנסה לריב? את אמורה להיות החברה הכי טובה שלי, או ששכחת?

NiKi†a

New member
לא שכחתי..ממש לא../images/Emo13.gif

אני לא רוצה אפילו לשכוח....פשוט חשבתי שדיברת אלי ואותי זה קצת עיצבן...[המשפט האחרון לפחות...
] סורי..אוקיי אז עכשיו אני יודעת שלא התכוונת אלי...קבלי את סליחתי
וכאילו...לא הבנתי למה את מנסה לריב איתי בפורום...בעע...זה נשמע לי מטומטם..אבל בכל זאת סליחה
-קרדיט לדניאל
אז בהביי...ולא, אני לא רוצה שתעזבי את הפורום פשוט חשבתי שאת כבר לא שומעת סאם ולא אוהבת אותם...
סורי שוב
I
U שירן

Sk8er Girl1

New member
תעשו מה שאתם רוצים

הייתי מאוד רצינית... למה לכם להיות פה אם אתם לא אוהבים את סאם? ואני אוהבת אותם בגלל הכל (מוזיקה, הם חמודים משוגעים כמוני)!!!

Tapuhi

New member
שוב רבים?

יש לך כינים או משו, כי את כל הזמן מדברת ברבים. פויה. יפה לך שאת אוהבת אותם.. אבל- ידעת שיש עוד דעות בעולם?! זו בעיה שלי (לא בעיה, האמת) אם אני אוהבת אותם/שומעת אותם. ואני לא צכה שפצלוחה כמוך תנסה לנהל לי ת'חיים ותגיד לי לצאת מהפוורם. המנהלת היא מאוד קרובה אלי (ככה קרובה
). את עוד לא המנהלת, אז כדאי שתלכי ל.. בניין התפעל. עכשיו- אפשר להפסיק את הויכוח חסר התועלת הזה? ראית מֵה עשית? גררת את כללל הפורום למלחמה. איך את ישנה בלילה?

NiKi†a

New member
אוקיי....

זייהו..דנו בזה וסיימנו....מספיק
אם מישהו משרשר עוד הודעה הוא יכול להתחיל להפרד ממנה.

NiKi†a

New member
כן..שניכם. ../images/Emo13.gif

דניאל מה קרה לאנגלית שלך? טעויות?

למעלה