תיקונים ל61 פרטים:

ALMIGHTY

New member
תיקונים ל61 פרטים:

8. סושיאל דיסטורשן. 11. הבית של סטיב היה ב"קריבס". (תכנית של אמ.טי.וי על בתים של מפורסמים). 12. ללהקה קוראים סלייר (Slayer).להקת מטאל מפורסמת.קארי קינג הוא הגיטריסט שלה. 14. הם חותמים על חזיות (למעריצות מתחת לגיל 19). 20. בכתבה המקורית יש שגיאות כתיב. 22.דריק גנב את קון ודייב מלהקות אחרות. 23. דריק וסטיב היו עושים מתיחות בטלפון על חברים לשעבר של הלהקה וזורקים ביצים על הבתים שלהם. 27. סאם 41 היו מתחברים עם מעריצות שלהם.(=תרגום:מזיינים מעריצות) 29.ההצדעה של סאם 41: ביד אחת-4 אצבעות מאורכות, וביד השנייה- רק האצבע האמצעית מאורכת. 32. דריק מנגן על גיטרה מתוצרת גיסון 79' ויש בה שישה מיתרים.

NiKi†a

New member
הכל תוקןןןן../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

תודה אולמייטי
מישהו רוצה לסיים את הכתבה...
היא לא גמורה..

ALMIGHTY

New member
אני אגמור |חיוך ביישני וגיחוך|

אני מתחיל מ41...(צירוף מקרים או מחשבה גאונית של תפוחי?) 41.כל חברי הלהקה נעצרו 42.קוראים ללהקה סאם 41 כי הם (דריק וסטיב) הקימו אותה 41 יום אחרי שהקיץ (Sum=Summer) התחיל. קיץ של 1996. 43. דריק חתך בעצמו במשך 5 שנים את שיערו באמצעות סכין מטבח. 44. נשנושים אהובים:דריק=עוגיות,קון=מסטיקי יין,דייב=קרי בטעם צ'יפס,סטיב=ילדים חמוצים? 45.הסרט האהוב על דריק זה dog day afternoon...לא יודע מה איך קראו לו בעברית... 46.הלהקה המועדפת של דריק לראות בהופעות חיות זוהי גרין דיי. 47.דריק לוקח רק ארבע-חמש זוגות מכנסיים לטור כי בפעם הראשונה שהם יצאו לטור לקחו לו הכל(בגדים,דיסקים,טלוויזיה!) ביום השלישי של הטור. 48.קון ודייב תפוסים אך דריק וסטיב פנויים. 49. סאם 41 מגיעים מאייקס,אונטריו. 50.חיות אהובות: דייב אוהב פינגוינים,סטיב וקון אוהבים קופים ודריק שונא את כל החיות. 51.דייב היה בלהקה שעושה קאברים לרייג' אגיינסט דה מאשין. 52.דריק נהג לשחק כדורסל אך הפסיק כשמייקל ג'ורדן פרש. 53.כל חברי הלהקה היו בלהקות מתחרות במהלך התיכון. 54.כשדריק היה ילד הוא הצית באש דאטסאן (אין לי ושג מה זה..סוג אופנוע אולי?) 55.דריק קונה בחנויות "גודוויל וט'ריפט". (לייק איי גיב א שיט) 56. לסטיב אין רשיון. 57.דייב היה בלהקות הבאות:A.N.D.P. Anatomy Embodiment Doors Of Draven 747 Glenn Dogg and P Real´s Punk Hop Explosion Fo Yo Mind Freight Train Robbas Empty Chamber. 58.פריט המאכל האהוב ביותר על דריק זה טוסט (צרפתי). 59. קרייזי אמנדה זה שיר על חברה לשעבר (עבר=ארבע שנים). 60.השיר הראשון שהם כתבו היה פייב או גרינד. השיר מספר על להיות מוטרד על ידי שוטרים בזמן החלקה על סקייטבורד. השיר השני נקרא: "אני אוהב בשר". 61. דייב הוא גינאי? (ממדינת גניאה)

Tapuhi

New member
אז רייגע- שירן,

גם אהובי (אלמייטי, פוצפוצון) וגמני נהיה רשומים על המאמר?
כי זה די חצי חצי כזה.. הלא כן?
הלא לא?

Sk8er Girl1

New member
לכל מי שלא אוהב את סאם../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

מה לעזאזל אתם עושים פה
הפורום הזה הוא של סאם ואתם בכלל לא אוהבים אותם
ואם כולם פה "פוזרים" (מאיפה ל***** הבאתם את המילה הזאת?) למה אתם ממשיכים להכנס לכאן ולכתוב הודעות מטומטמות
אתם סתם מבזבזים הודעות
אנחנו אוהבים את סאם ואת המוזיקה שלהם ואם יש לכם בעיות אתם יכולים להכנס לתחת של דריק, סטיב, קון ואפילו דייב
למה מה שאתם שומעים יותר טוב?! זה שאנחנו אוהבים את הסוג הזה של מוזיקה זה לא אומר שאנחנו "פוזרים"
לא נראה שזה ממש יפריע למשהו אם אתם פשוט תעלמו מהפורום הזה! אז יאללה לכו תשמעו את המוזיקה "האיכותית" שלכם ותעופו מפה
יא "פוזרים"

NiKi†a

New member
צודקת.../images/Emo3.gif

כאילו..תודה והכל...אהבתי שאתם משקיעים וזה..אבל זה נמאס שאתם מקללים את סאם וכל זה...כתבתי לכם למטה...
אז אם אתם ממשיכים לקלל או כל מיני דברים אז כדאי שתצאו...ואם לא אז מאוד נשמח שתשארו
תחליטו מה שבא לכם...
ואל תקללו פליז. חחחח......מבזבזים הודעות....חחחח

ALMIGHTY

New member
כמה הבהרות, פשושית

פוזרים זה מגיע מהמילה הלועזית Pose.פוזה,העמדת פנים,התחזות. פוזר זה מתחזה, כלומר להיות מי שלא אתה. את צודקת. אתם לא פוזרים. אתם סתם אטומים. אטומים בעולם האמ.טי.וי,הרדיו והפרסום. וזה לא מתוך בחירה...גם אני הייתי כמוך...בגלל זה אני מנסה לעזור לכם...אולי לקלל אתכם זו לא בדיוק הדרך...אבל לא משנה. ואני אוהב את סוג המוזיקה (אוהב...אאא..לא שונא, בואי נגיד ככה). אין לי בעיה עם סאם 41 חס וחלילה...יש לי בעיה עם מעריצים כמוך.

NiKi†a

New member
ואם אין לך בעיה עם המוזיקה

או סאם שאיך שאתה טוען. מה הבעיה? למה יש לך בעיה איתה? היא בדיוק כמוך, היא אוהבת את סאם ושומעת גם מוזיקה אחרת חוץ מהם..לי אין בעיה איתה...כל אחד שומע מה שבראש שלו וזהו...למה נוצרו להקות? כדי שישמעו אותם ויאהבו את המוזיקה שלהם...יש כל מיני סוגים, את הסוג הזה היא אוהבת גם אני, ועוד הרבה, היא נוצרה כדי שישמעו אותה. מה הבעיה עם זה? תסביר יותר טוב...יכול להיות שאם תתן לה עוד להקות לשמוע..היא תשמע
אבל היא עדין תמשיך לאהוב את סאם-כלום לא ישתנה. היא בדיוק כמוך
-שומעת מה שבראש שלה

ALMIGHTY

New member
היא שומעת סאם 41

מהסיבות הלא נכונות. אני מנסה לגרום לה להבין את הסיבות האלה...כפייה של אמ.טי.וי והחברה (אני נשמע כמו איזה לוחם צדק). יש לי בעיה עם אנשים ששומעים סאם 41,אבריל,בלינק,גוד שרלוט,סימפל פלאן וכו'...כן , יש לי בעיה. לא עם המוזיקה,אלא עם מה שהלהקה מייצגת. ייצוג הכסף,השליטה,שטיפת המוח,רדיפת הבצע והקפיטליזם.

NiKi†a

New member
ממממ...דווקא...../images/Emo3.gif

נראה לי שהיא אוהבת אותם בגלל המוזיקה...אתה יכול לשאול אותה בעצמך (כבר אמרתי את זה לא?)....הם עושים מוזיקה, אנחנו אוהבים את המוזיקה הזאת..מתחברים אליה [אווו..פאק לא מצאתי מילה יותר טובה
]...אז זייהו...וחוץ מזה...גם אתה אוהב אותם לא? אז כאילו....מה...

ALMIGHTY

New member
היא לא אוהבת אותם בגלל המוזיקה

היא ראתה אותם בטלוויזיה ולפי דעתה הם יפים,מגניבים וכל זה. ובגלל זה היא אוהבת אותם. (כמובן שיש להקות שהיא רואה בטלווזיה והיא שונאת כי זה לא הטעם שלה...) אני לא יכול להגיד שאני אוהב את סאם 41. המוזיקה לא נוראה...אני לא מעריך אותם.זה בטוח.

NiKi†a

New member
אז כאילו...מה אתה עושה פה?

אם אתה לא מעריך אותם וזה..ומאיפה אתה יכול לדעת שהיא לא אוהבת את המוזיקה שלהם? היא יכולה לאהוב גם אותם וגם את המוזיקה. אתה לא יכול לדעת מה היא אוהבת בהם...אבל לפחות היא מעריכה אותם..זה לא משנה על מה, היא מעריכה אותם וזה מספיק. ולמה אתה לא מעריך אותם? מה רע בהם? אתה אוהב את הסיגנון והכל...אז מה רע

cvd

New member
תגובה לאולמייטי

יהיה באמת נחמד אם תגיד לנו לאיזה מוזיקה אתה מקשיב (ואיך אתה מגיע למוזיקה הזאת) לצערי הרב אין, אבל ממש ממש ממש אין לי דרכים להקשיב למוזיקה אחרת, מאיפה אני אמורה באמת למצוא אומנים אחרים, פחות ממוסחרים? למוזיקה אפשר להקשיב רק דרך אמצעי התקשורת - ערוצי המוזיקה והרדיו, או דרך המלצות של חברים שכמובן מתוודעים לאותם האומנים דרך אותם ערוצי תקשורת. עד שהמוזיקה בעצם מגיעה לרדיו ולערוצי המוזיקה היא עוברת הרבה סינונים- האומן עובר אין ספור סלקציות, ומפני שיש כביכול דרישה לסוג מסויים של מוזיקה הכל נשמע אותו דבר והאכות נמוכה. תופעה שהתחילה לעצבן אותי לאללה היא שסאם 41 מתחילים למסחר את עצמם, אני ניסיתי להבליג, אבל ידעתם שיש כזה דבר Sum 41 magazine?! אני אהבתי אותם בהתחלה בגלל המוזיקה, ואחר כך בגלל שהם היו 4 בחורים נורמלים בלי פוזה, עושים מה שבראש שלהם, בלי יותר מידי ברובוקציות ולא ניסו להיכנס לתדמית הצרה של כוכב. בקיצור ערוצי התקשורת הם כמו סלקטור בפתח שמחליט מה נשמע ומה לא, ומה יהיה הטרנד הבא.או שזה מה שאני חושבת בכל אופן... אז צ'או- סיון

ALMIGHTY

New member
מעריך את המוזיקה, לא את האנשים

שעושים את המוזיקה. כי הם התמסחרו.וגם כי האלבום החדש נגנב מעשרות להקות..

Tapuhi

New member
למי דיברת?

כי אז אני אצטרך לשקול אם לכתוב לך תגובה רצינית/צחוקים וכאלה.. אבל רק משו אחד יש לי להגיד לך: שכחתי. באמת! באסה
אני שומעת סוג אחר של מוסיקה- so what? ביג דיל. את שמעת אותי או אל אלמייטי יורדים על סאם או על המוסיקה שאת שומעת? אני אי פעם אמרתי משו על אבריל או על סאם או גוד שרלוט? לא. אבל.. למה את מדברת ברבים? אני בטוחה שלא כל חברי הפורום מסכימים איתך.. אז למי דיברת?
ואל תקראי לי פוזרית (בין אם את יודעת מה המשמעות ובין אם לא) ואת לא תגידי לי לעזוב את הפורום. מובן?

NiKi†a

New member
פניתי אליך?

דיברתי איתך? ממש לא. למה את מנסה לריב איתי? תמצאי מישהו אחר לריב איתו. אני בדיון עם אולמייטי לא איתך. אני לא אומרת לך לעזוב את הפורום, אני פשוט מציאה לך לעזוב את הפורום אם את לא אוהבת את סאם ואת מתכוונת לרדת עליהם או להציע להקות אחרות, או מה שזה לא יהיה, זה ממש לא המקום...כי אנשים פה (מי שאוהב את סאם לפחות) לא ממש ירצה שתמשיכו להגיד עליהם כל מיני דברים, את יכולה לשאול אותם בעצמך. ולא דיברתי אליך, אלא לאולמייטי.

למעלה