תיקון

BIG NOTORIUS

New member
תיקון

היי קרן בוקר אור שאלה לי מה הכוונה כשאתה נשויי ואומרים לך יש לך תיקיון בנושא הזוגיות? האם זה אומר שאישתי היא הזיווג שלי והזוגיות או החיים איתה הם התיקון שלי? הנושא מסקרן ורציתי לדעת מה זה בעצם אומר בגדול? וטיפ.. הפורום מאוד מאוד מסקרן צריך שיהיה טאגליינס מורחב שאנשים יכולים ללמוד ולבדוק דברים בעצמם ואולי זה יחסוך ממך עומס.. תודה

שלום לך ,

מהי משמעות התיקון בזוגיות : אתחיל ואומר שכל חוויה שאנו חווים חיים הינו חוויה מתקנת , היא מתקנת אותנו כבני אנוש ,מתקנת תכונות אופי ודרכי התנהגות שנולדנו עימם . דבר אינו מקרי בחיים כך גם לגבי בני הזוג שאנו נבחר לעצמנו ואת סביבת החברים הקרובים , ברמה העקרונית כל קשר שיש לנו עם אדם אחר הינו חוויה שנועדה לתקן אצלינו דבר מסויים . תיקון שווה לאתגר , ולכן חווית מתקנת הינה חוויה שמצריכה מאיתנו משאבי נפש ומודעות עצמית בכדי שנוכל לתקנה ולהתמודד איתה וכאשר נהוג לומר " תיקון בזוגיות " משמעות הדבר כי קיים אתגר כלשהו אצלינו בנוגע למערכות יחסים זוגיות ולכן אדם כזה ברגע שיימצא במערכת יחסים יופעל אותו אתגר ועל האדם להתמודד עם אותו אתגר . כל אדם שבסופו של דבר בחרת להתחתן הינו הזיווג שלך אך אין רק זיווג אחד , אין רק אדם אחד המופיע בגורלינו ישנם הרבה פוטנציאלים ותלוי מה בחרנו לממש בהתאם למודעות שלנו ולתפיסת עולמינו באותו זמן . במילה אחת אסכם ש: " תיקון = לאתגר /מאמץ/קושי. לא לכל אחד יש תיקון בזוגיות , ישנם אנשים שיש להם תיקון במערכות יחסים בכלל עם כולם ... ישנם הרבה מאוד תיקונים ואתגרים בחיים , כל אחד והחבילה שלו
בברכה,קרן

למעלה