תיקון ipod מהדור הראשון

Goshka

New member
תיקון ipod מהדור הראשון

היי...יש לי בעיה די רצינית ואשמח אם תעזרו לי. לפני קצת יותר מחצי שנה קניתי ipod מהדור הראשון, יד שנייה. הוא היה במצב מצויין ונראה לי כשהשקעה טובה וגם התבררה כזאת. מי שמכיר את דגמי הדור הראשון בוודאי מכיר את החיבור Firewire המיושן שלו וגם את הפגם הידוע שלו. כל פעם שמחברים את הipod להטענה או לסנכרון עם המחשב ואז שולפים את הכבל, הפינים שמחברים את החיבור ללוח של המכשיר זזים קצת, ולאחר חצי שנה של הטענות הפינים פשוט השתחררו לגמרי מהלוח ואין לי שום אפשרות לסנכרן את המכשיר, או גרוע מזאת - להטעין אותו. קראתי כמה מדריכים באינטרנט אשר הסבירו איך ניתן לתקן את הבעיה וזה עניין די פשוט של הלחמת הפינים בחזרה אל הלוח. עכשיו, הבעיה שלי היא הברגים שמחזיקים את ה"לוח אם" של הipod לפרונט שלו. אלו נראים כמו ברגים שמתאימים למפתח אלן (6 פאות), אך בקצה של כל פאה, ישנה התארכות של השקע, מה שגורם לבורג להיראות כמו מגן דוד. אין לי שום מושג איזה מפתח יכול לפתוח את הברגים האלו, לכן אם מישהו יכול לומר לי את השם המדויק של המפתח/מברג שפותח את הברגים, הוא יעזור לי מאוד.

JustThomas

New member
אני חושב שהמונח הוא מברג משושה,

אבל אני לא סגור לגבי השם. אבל המ ברג קיים. (הוא בדיוק נועד בשביל שלא תוכל לפרק דברים בקלות :p)אם אתה רוצה לקנות מברג כזה, תנסה בחנות כלי עבודה להסביר להם, הם יבינו מה אתה רוצה.

JustThomas

New member
*רק אל תשכח את הקוטר.

אני ממליץ לקנות סט, או להשאיל ממישהו, שיהיה תמיד

Subway0

New member
גושקה ../images/Emo39.gif

לי יש ביידיוק את אותה הבעיה!!! יש לי אייפוד דור ראשון יושב לי ומתמלא באבק כבר כמה שנים ואני מת להחייותו... שמע דבר כזה מתפקד זה קלסיקה... זה המקורי! זה שווה! אני אשמח אם תיצור איתי קשר, אני הרבה מאוד זמן הזנחתי את האייפוד ההוא, אבל אני אשמח את תיצור איתי קשר ואולי שנינו נוכל לתקן את הבעיה ולדווח כאן לפורום מה עשינו...

למעלה