תיקון תמי 4

odedidush

New member
תיקון תמי 4

שלום ,
יש לי מכשיר תמי 4 מסדרת פמילי בבית ויש לו תקלה - כאשר לוחצים על המים הקרים לא יוצאים מים ויש צפצוף .
בתמי 4 ניסו לעזור לי בכך שאמרו לנתק נורת uv לנתק מהחשמל ולחבר ולהחזיר את הנורה וזה לא עזר .
החלפתי נורת uv חדשה וזה לא עזר ובדקת ששהיא לא שרופה ( סלילים לבנים) .
דברתי עם טכנאי והא אמר לי שכנראה התקלה בכרטיס uv .
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כרטיס כזה ?

creth11

New member
2 אפשרויות לבחירה

1- הפשוטה והזולה - לזרוק את כל המכשיר לפח האשפה מי ברז הם טובים ובריאים, מים קרים מבקבןק או יותר במקרר וחמים מהקומקום.
2- אם אתה עשיר וצריך את הפוזה - זרוק וקנה חדש, מימלא את עשיר ויש לך כסף מיותר, או , ראה אפשרות 1.

רוני1955

Active member

gb228

Active member
תנסה להתייעץ אצל דובין בחולון

הם מוכרים חלפים, לא יודע עד איזו רמה, עבור מכשירים כאלו. ייתכן ויוכלו להנחות אותך באיתור הבעיה.
לא הבנתי האם זה צפצוף "אלקטרוני" או מין שריקה מהמכשיר - אם זה המצב השני ייתכן והפילטרים נשלפו קצת מהמקום, ואם החלפת את הפילטרים המקוריים בעוקף פילטרים (כםי שאני עשיתי) אז זה בגלל שהעוקף נשלף קצת באחד הצדדים - פשוט ללחוץ בחזרה.

odedidush

New member
צפצוף בתמי 4

הבעיה זה צפצוף אלקטרוני ולא יוצאים מים קרים ולא שריקה . דברתי עם שני טכנאים והם אמרו לי שזה כרטיס uv ב-95% .
האם אתם יודעים אם אני פותח בעצמי את המכשיר אז אין אחריות על המכשיר או שנקרעת מדבקה ?

gb228

Active member
איזו אחריות?

אם אתה בחוזה שירות איתם אז במילא יש לך אחריות והם אמורים לסדר לך את זה ואם אין לך חוזה שירות אז למיטב ידועתי במילא אין אחריות.

odedidush

New member
כרטיס uv

הי , זהו הכרטיס UV התקול אצלי בתמי ִ בדקתי מה העלות שלות בארץ ומוכרים אותו בין 225-250 ש"ח בארץ :
http://www.tavor-trade.com/כרטיס-ספק-כח-למתקן-מים-תמי-4-פרימופיימלי-67TM101
הזוי שזהו המחיר שדורשים עבור כרטיס אלקטרוני שבו יש ספק כח שמורכב ממיצבי מתח , סלילים קבלים ונגדים שעלותם הכוללת עם הלוח היא לא יותר מ-50 ש"ח .
יש למישהו מושג איך אני יכול להזמין את הכרטיס מחו"ל ? חפשתי לפי מק"ט בגוגל ולא מצאתי . האם אתם מכירים בית עסק שמוכר כרטיסים כאלה ?

רשר

Well-known member
מנהל
המחיר כנראה הוגן בהתחשב שזה לא מוצר מדף כללי

אלא פיתוח פרטי למכשיר
במחיר הזה אתה חוסך את הטכנאי כך שאתה ברווח בכל מקרה( אלא אם זו לא הבעיה)

למעלה