תיקון של עוול

תיקון של עוול

אולי באמצעות הפורום נוכל לשנות את התשדיר על כוחות הביטחון שאם שמתם לב אין שם בכלל כבאים אלא רק חיילים מד"א ומשטרה אולי ננסה בעזרת הדוברים בפורום לשנות במקצת את התשדיר הזה אני מתכוון לגרשון זאוברמן ולדובר הנציבות משה מוסקו שיפעילו את השפעתם ואז יהיה ייצוג גם לנו אני לא צריך להגיד לכם עד כמה אנחנו מסתכנים בארועים אלו בתודה ובהצלחה

fireman

New member
הדוברים בפורום שימו לב!!!!

אני חושב שיש משהו בדבריו

גם אמי אתכם........./images/Emo22.gif

תאמינו לי אם היה לי את הקשרים הללו הייתי עושה הכל בשביל שנופיע בטלוויזיה ,הרי אנחנו אלה שעושים את רוב העבודה הקשה כמו בפיגועים וכ´ו.

Amir P

New member
בעיית הזיהוי

אתמול בגבעתיים קראו לנו לבית ראשונים כי היו שם אבנים שעשויות ליפול דבר שמסכן את האנשים שם. בכל מקרה כשהגענו ילדה כבת 11 שאלה- "מה השוטרים עושים פה?" אנחנו שוטרים?! אני מניח שעוד הרבה אנשים לא מבדילים בין שוטרים לכבאים.

אז בגלל זה מחליפים מדים בתקופה

הקרובה המדים החדשים של כבאות והצלה אחידים. וכך יבדילו בין "משטרה" ל"כיבוי והצלה"

Amir P

New member
כן אבל...

אני עדיין לא רואה את הדמיון בינינו לבין השוטרים, אולי מדי א´ בכל מקרה אני מקווה שהמדים החדשים יהיו הפתרון

Amir P

New member
אני מניח שהמשפט הומצא מזמן

בכל מקרה שמעתי אותו ממזמן מאחראי המתנדבים אצלנו בתחנה חיים ראובן.

כן זה בהחלט משפט ישן מן הסתם

מה שלא מוריד מהערך שלו עבור פידלר!!!! ולא לשכוח - "מכאן עד באב אל וואד" (כמה חבל שהמתנדבים שלנו לא באים לפורום כדי למישהו יבין על מה אני מדברת)

Ram 20

New member
את צודק במאה אחוז!!!

גם אני שמתי לב לזה לפני זמן רב, עוד כשיצאה בפרסומת... אני חושב שיש לעשות משהו בנידון כי זה ממש לא בסדר שככה שוכחים אותנו.

לידידי הכבאי הבליין

הצעתך הגיונית מאוד אך יש לנו בעייה רצינית עם הביוקרטייה הישראלית, גם אני וגם משה מוסקו פנינו לכל מי שאתה מעלה על דעתך ויש לו נגיעה בתחום על מנת לאפשר לנו לשדר תשדירי שירות לאזרחי המדינה בדיוק כפי שעושים זאת אותם גופים שאתה הזכרת ,מסתבר שיש חוק רשות השידור ולפי סעיף 74 לחוק זה מי שרשאי לשדר תשדירי שירות הם גופי החירום במדינה וזאת ללא כל תמורה, וכל מאמצנו להוסיף את מערך שרותי כבאות והצלה כגוף חירום נדחה ע"י רשות השידור , אנו מצדנו לא הרמנו עדיין ידיים וממשיכים לפעול באפיקים אחרים,מקווה כי עניתי לשאלתך, בידידות גרשון

גרשון זאוברמן ידידי ../images/Emo13.gif

1) מעניין איזה גוף אנחנו בעיניי רשות השידור ?? (גוף שמייצר גלידה ???????) 2) אני בטוח שאתה ודובר הנציבות עושים את כל המאמצים ותמשיכו לנסות ואני וכל הפורום מקווים שתצליחו במאמצכם רק ברצוני אולי לתת רעיון שהוא לפנות אל הנציב החדש שהתמנה לא מכבר ולשתף אותו במאמץ ואולי זה יאתגר אותו נ.ב - אם ניסית דרך זו אז קבל ביטול

כבאות והצלה-מוסר כפול

זאוברמן ידידי אתה מבלבל את המוח! כי: כשרצו להקים גוף חרום ארצי תחת נציבות כבאות והצלה אתם התנגדתם! כי אתם מעדיפים את הפיצול של השרותים ( הפרד ומשול ובבלגן האיגודים והוועדים חוגגים) ואתם רוצים להמשיך ןלהשאר תחת טחפול ההסתדרות הפקידים כי זה היה נןח למפקדים זקנים ולוועדים. כל יומיים השבתתם את ביה"ס לכבאות ובכלל מישהוא יודע בארץ מי זה נהניב החדש ואת מי זה ממש מעניין? אתם כמו הסתדרות המורים הבאתם במו ידיכם את שרותי הכבאות לשפל הכי נמוך שהיא נמצאת בו כי בסוף זה השתלם לכם! חוק חרום 74 של רשות השידור לא יחול עליכם אלא אם תכנסו אליו דרך מפקדת העורף , אבל אם תמשיכו להיות אוסף של איגודים עירוניים , רשות השידור לא תסכים לעולם כי היא רוצה כסף! למרות ההתקפה דלעיל אני עדיין מת עליך איית כי אני יודע שאתה נשמה ענקית ונלחם בגלל שאתה אמיתי! אני קצין כבאות צעיר יחסית ואינני יכול להזדהות אחרת יעשו לי אמבוש בתחנה !

כבאות והצלה-מוסר כפול

זאוברמן ידידי אתה מבלבל את המוח! כי: כשרצו להקים גוף חרום ארצי תחת נציבות כבאות והצלה אתם התנגדתם! כי אתם מעדיפים את הפיצול של השרותים ( הפרד ומשול ובבלגן האיגודים והוועדים חוגגים) ואתם רוצים להמשיך ןלהשאר תחת טחפול ההסתדרות הפקידים כי זה היה נןח למפקדים זקנים ולוועדים. כל יומיים השבתתם את ביה"ס לכבאות ובכלל מישהוא יודע בארץ מי זה נהניב החדש ואת מי זה ממש מעניין? אתם כמו הסתדרות המורים הבאתם במו ידיכם את שרותי הכבאות לשפל הכי נמוך שהיא נמצאת בו כי בסוף זה השתלם לכם! חוק חרום 74 של רשות השידור לא יחול עליכם אלא אם תכנסו אליו דרך מפקדת העורף , אבל אם תמשיכו להיות אוסף של איגודים עירוניים , רשות השידור לא תסכים לעולם כי היא רוצה כסף! למרות ההתקפה דלעיל אני עדיין מת עליך איית כי אני יודע שאתה נשמה ענקית ונלחם בגלל שאתה אמיתי! אני קצין כבאות צעיר יחסית ואינני יכול להזדהות אחרת יעשו לי אמבוש בתחנה !

למעלה